Ratior26 Oluşturma zamanı: 21 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 21 Ocak, 2012 Evet arkadaşlar ilk kombomu aldım oyunum masaya yakın ve orta mesafede top spin ve düz toplar atarım rakibe göre defans ta yapıyorum Görüşlerinizi alabilirmiyim ? http://masatenisi.com/UrunDetay.asp?KategoriID=27&UrunID=940
notsniw Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 hayırlı olsun güzel kombo, birde nasıl aldığını anlat ki yeni gelen arkadaşlar faydalansın. (ödeme kargo vs )
Ratior26 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Önce siteye üye oldum combomu seçtim sipariş et butonuna bastım :D Sonra ordaki işlemleri dolduruyorsunuz (kredi kartı no vb) Siparişi işleme alıyorlar ertesi gün evinde oluyor. Fakat bir şeyi çözemedim sürat kargoda getir diyince getiriyorlar galiba kargo no yu girdim getir dedim 5 dk olmadan getirdiler. Ayrıca güvenilir bir site...
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gerçekten süratli bir kargoymuş Bir süre oynadıktan sonra komboyla ilgili görüşlerinizi yazarsanız çok faydalı olur.
Ratior26 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Vallahi hazır raketten sonra bu bisikletten uçağa geçmek gibi bişey
ozgur seker Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 ilk geçenler için alışması biraz problem olur. malum uçakta mide bulanması yükseklik fobisi falan. sonra alışırsın. tabi düzenli antrenmanla
scream Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 ben aynı tahtayı hurricane lastikler ile kullanmıştım. Uyumluydu. Bunun çok fazla farkı yok. Hayırlı olsun. Tahtayı herkese tavsiye ederim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap