Zhang-Jike Oluşturma zamanı: 20 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 20 Ocak, 2012 selamlar; lastikleri butterfly free chack ile yapıştırıyordum fakat hem lastiklere hem tahtaya zarar veriyor yumuşak lastik kullandığım için sökerken yırtılma temizlerken aşınma gibi problemler oluyor tahtadan üst yüzeyden kıymık kaldırıyor hangi markayı önerirsiniz? kolay sökülebilen filan.. şimdiden teşekkürler.
Champ Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Nittaku Finezip,LKT ,DHS ,Stiga .Bunlar kalıntı bırakmayan,lastiklerin kolaylıkla sökülüp takılmasını sağlayan yapıştırıcılar.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 hemen hemen bütün yapıştırıcıları denedim,en beğendiklerim : Andro Turbo Fix ve Stiga Power Attach
aaozkan Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 bende TİBHAR'ın yapıştırıcısı üstüne tanımam bende hepsini denedim muazzam bir yapıştırıcı hem kolay yapışıyor hem kolay çıkıyor kalıntı falan yok sonuna kadar bende TİBHAR CLEAN FİX diyorum
deva sarjan Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 tsp tahta verniği, her iki yüze birer kat yeterli, son derece ince, lastikler iyi yapışıyor, kolay sökülüyor, tahtayı ve oyunu etkilemiyor, bunun için tasarlanmış malzeme..
Bora Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 çok çabuk kuruyan, tüm solüsyonu sünger üzerinde biriktirip tahtada kalıntı bırakmayan, çok güçlü olmadığı için rahat sökülebilen bir solüsyon arıyorsanız donic vario clean iyidir. her ne solüsyon ve tahta kullanırsanız kullanın, tahtayı ilk aldığınızda en az 1 ince kat vernik atmanızı öneririm. deva üstad tahtasını verniklerken tsp verniğini (tsp racket coat) görmüştüm. gerçekten çok ince ve güzel bir malzeme.
omerfaruk Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Ben TIBHAR kullanıyorum. 0.5 litre almıştım uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum. Bence tahtadan kıymık kalkması tahtanın yüzüeyi ile alakalı. Tahtaya ince bir vernik atarsanız bu şikayetiniz kalmaz :))
scream Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 XIOM I-PSA yapıştırıcı kağıt öneririm. Tahtadan lastiği çıkarmak da kolay olur. http://www.masatenisi.com/UrunDetay.asp?KategoriID=8&UrunID=502
Bora Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 XIOM I-PSA yapıştırıcı kağıt öneririm. Tahtadan lastiği çıkarmak da kolay olur. lastik tahtadan kolay çıkıyor da yapışkan kağıt tahtadan aynı güzellikte çıkmıyor. bunu tecrübe edinmiş biri olarak 2-3 kat vernik atmanızı ve iyice kurutmanızı öneririm. sökme sırasında su bazlı vernik tabakasında minik baloncuklar oluştuğunu (yani tabakayı kaldırmaya yeltendiğini) belirteyim de ne kadar güçlü bir kağıt olduğunu anlayın.
Zhang-Jike Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 peki bu vernikler tahtanın özelliğini etkiler mi? biraz ustalık istiyor sanırım verniklemek. kendi başıma yapmayacağım gibi. neyse artık be bi dhs yada donic vario cleanı deniyeceğim :/ yardımlarınız için teşekkürler
Bora Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 peki bu vernikler tahtanın özelliğini etkiler mi? biraz ustalık istiyor sanırım verniklemek. tahtayı birazcık daha sert ve hızlı hale getirir. uygulaması ustalık falan istemez. zaten süngerli şişelerde satılıyor. ince bir tabaka oluşturacak şekilde tahta üstünde gezdirip 1 gece bekletseniz yeter.
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2012 Tibhar Clean fix'i kim satıyor?
SirValek Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2012 Tibhar clean fix masatenisi.com da satılıyor bence gelmiş geçmiş en iyi su bazlı yapıştırıcı joola x glue bunu kullanıyorum ve bundan şaşmam ince tortu bırakmayan çok kaliteli bir yapıştırıcı.
Recommended Posts