Kerem Erböke Oluşturma zamanı: 19 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 19 Ocak, 2012 Merhaba Gecenlerde çin yapımı sahte Tenergy poşetinde sıfır lastiklerden bahsedildiğini duydum. Hiç karşılaşan var mı ??? Selamlar
Burak86 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Sahte değilde bayat olanları duymuştum. Sahteleri nasıl anlayacağımıza dair bir bilgi var mı ?
swan Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 http://www.tabletenn...images/ten1.jpg sünger rengi turuncu olan sahteymiş gerçekmiş, dış ambalajında her şeyi bire bir kopyalamışlar. sünger rengine bakın alırken tenergy 05 logosu sahte olanlarda daha yüksekte duruyormuş sriver'a benziyormuş sünger rengi turuncu olmayan sahteler de üretilmiş dikkatli olun. tenergy 05fx 'in de sahtesi üretilmiş
ongun Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Tenergy lastiği paketinden çıkarıp bir köşesinden tutup havada şöyle biraz silkelediğinizde, dalgalandırdığınız da mı diyim, tenergy lastiklere özgü bir his geliyor elinize. Tarifi güç. Jöle gibi blum blum ediyor gibi gibi. Ama benim şu an kullandıklarım kesin sahte olmalı. Dokunuyorum uçuyor. Blokluyorum uçuyor. Vuruyorum dışarda. Kesiyorum tavanda... 2
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 neden uzak durmalıyız belki tenergy e yakın bir performansı vardır
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 neden uzak durmalıyız belki tenergy e yakın bir performansı vardır Sana tenergy yarı fiyatına satsa tamamda 150 tl verip tenergy performansını alamadıktan sonra ne işe yarar.
Bora Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Sahte Tenergy dediğin böyle olur.. 5
Guest ktm Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Sahte Tenergy dediğin böyle olur.. Doğru diyorsun...Gerçi kendine has bir marka gibi dursada... Tamamdır, benim aradığım tinerci bu işte....Bizim gibi aslan parçaları kaçırır mı fırsatı, hemen malın üstüne atlar ucuz diye... ktm
swan Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2012 http://ttnpp.com/sho...ower-p-543.html buyrun arkadaşlar bu da tenergy lastiğine rakip olarak üretilmiş. lkt nin çakması mı ters dönmüşü mü bilemem not : tegyner 049 ne yaa köşedeki bata -fly ayrı bi güzel durmuş
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2012 http://mytabletennis...s.asp?TID=42805 <= sahte ve gerçek tenergy arasındaki farklar
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2012 Evet çok inanılmaz şimdi gördüm lastik içi gibi kokuyormuş...
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2012 Tenergy yi bir türlü beğenmedim beğenemedim. Blok yaparken kontrol edemiyorum. Spin çekiyorum köfte gidiyor, fiyatı da cabası. Ama seveni çok biliyorum.
Burak86 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2012 Sahte Tenergy dediğin böyle olur.. süper olmuş çok güldüm
Eroll Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 Sünger rengi turuncu olanlar sahtemi yani. Swan sanki öyle bahsetmiş. Anlayamadım.
Eroll Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 Sünger rengi turuncu olanlar sahtemi yani. Swan sanki öyle bahsetmiş. Anlayamadım. Gördüğüm tüm tenergyler turuncu süngerliydi. Hepsi sahtemiydi yoksa. :)
swan Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2012 hocam yabancı forum yazılarından kabaca bir çeviri yaptım bende tam olarak hangisine sahte hangisine gerçek diyorlar anlamadım çünkü tenergy kullanmadım hiç. resimdekilerden sağdaki gerçek soldaki sahte tenergy diyor, arkadaşlar resmi de koymuş buraya demek ki turuncu süngerli olan gerçek. teşekkür ederim kontrol edip düzeltme fırsatı buldum
cashır Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2012 Tenergy yi bir türlü beğenmedim beğenemedim. Blok yaparken kontrol edemiyorum. Spin çekiyorum köfte gidiyor, fiyatı da cabası. Ama seveni çok biliyorum. bende yenı tenergy 05 aldım bloklarda kontrol sorunu yasıyorum kendıme guvenımı yıtırdım bıkac gunde tenergy nın ovuldugu kadar ıyı oldgnu sanmıyorm belkıde alısamadgm ıcın boyle dusunuyorum ama savunmaya kalırsan işler hiç güzel gitmiyor turunju sungerlı bnmkıde inş sahte degıldır
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap