osmankardeş Oluşturma zamanı: 17 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 17 Ocak, 2012 merhabalar bugün bir hazır raket aldım ( butterfly bronz) bu raket hakkındaki görüşlerinizi alabilirmym
Bora Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 aslında kullanan kişi olarak görüşleri senden dinlesek fena olmaz çünkü bu forumda zaten hazır raket kullanan sayısı az iken bunu kullanan üyeye rastlamak zor olacaktır :)
osmankardeş Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 aslında abicim haklısın çünkü forumda gezdiğim sürece hazır raket kullananlara gerçekten raslamadm desem yeridir. ama şöle birşeyde var ben daha masa tenisinde yeniyim 4 aydır oynuyorum. ayrıca hiç bir kursa gitmedim temelimi kendim intenetten edindiğim takikler ve bilgiye göre otutturdum. yalnız nette hazır raket hakkında bilgi bulma şansın çok az o yüzden bende çok bulamdım. raket değerlendirmesine gelince (nekadar doğrudur bilemem) ama bana göre benim elime uygun savunma amaçlı kontrolü güzel istediğim derece spin de atabiliyorum dopu ne fazla hızlandırıyor nede yavaşlatıyor tam bana uygun öyle işte doğruluğu size kalmış ama sizinde görüşleriniz bnm için çok değerli
scream Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Spini yeterliyse sorun yoktur. Ben şahsen kullandım. Gold ve silver raketlerine benziyor. İyi bir tercih olmuş.
osmankardeş Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 teşekkürler aslında silver alıcaktım ama fazla hız ypr diye almadım
Neon Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2013 Keşke Silver alsaymışsın Bronze'dan daha iyidir ben Silver kullanıyorum özellikleri : Spin 50 Speed 50 Control 100 Yani daha iyidir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap