Kerem Erböke Oluşturma zamanı: 17 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 17 Ocak, 2012 Merhaba, Ogluma 2. el bir takiness drive d almıştım 1.9 zannediyorsam. Onla forehand'ın de güzel oynuyor. Geçen artık yüzeyi iyice kayganlaşmış yenisini almak için spinspora gittim yokmuş ilerde gelecek dediler. Yerine ne önerirsiniz ??? Selamlar
Ratior26 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Sorunuza cevap veremiyeceğim fakat sizin gibi bir babam olmasını isterdim :D
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Şimdi bir çok masa tenisi malzemeleri satan siteler var. Takiness drive d nin hız, kontrol ve falso değerleri belli. Bu değerlere yakın lastiklerin hepsini tercih edebilirsiniz. Butterfly, stiga, yasaka gibi malzeme satan siteri tavsiye ederim.
deva sarjan Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Sirkeci Enderspor'da bugün Tackiness D'ler gördüm, kaç mm. bilmiyorum. Tackifire Drive lar da vardı, onları da Tackiness D'ye yakın buluyorum, azıcık daha canlılar.
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2012 Ben Tackiness C kullanıyorum.Oldujkçada memnunum.D serisi ise atak serisi olduğu için ona yakın Xiom Yanus modelini deneyebilirsin.Ben Tak.C.modelinden oldukça memnunum.
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2012 Evet Ender spor da vardı ... fakat 1.3, 1.5 ve 1.7 si vardı 1.9 u yoktu butterfly'ın sitesine baktım orada da 1.9 dışında bir sünger kalınlığı göremedim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap