hoolden Oluşturma zamanı: 13 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 13 Ocak, 2012 arkadaşlar yaklaşık 4 yıl kadar masa tenisi oynadım 10 yaşımdan 14 yaşıma kadar bu süre içinde 2 eskişehir birinciliği 1 eskişehir 3. lüğü 1 de burdur birinciliği ve türkiye 8.liği (takım arkadaşmla) ancak şimdi 22 yaşındayım okul hayatı yüzünden bırakmak zorunda kaldım bu yaşımda girebileceğim herhangi bir klüp var mı ?
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2012 Merhaba Balçova Belediyesi Termal Spor Kulübü Masatenisi takımı için antremanlara katılabilirsin Sevgi selamlar
mehmet_68 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Merhaba Bende okul sebebiyle İSKENDERUN/HATAY dayım üniversite okuyorm.Oynamam için bi klüp arıyorum.Kendime güveniyorum masatenisi konusunda.İlgilenenlerden mesaj bekliyorum
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2012 Merhaba Bende okul sebebiyle İSKENDERUN/HATAY dayım üniversite okuyorm.Oynamam için bi klüp arıyorum.Kendime güveniyorum masatenisi konusunda.İlgilenenlerden mesaj bekliyorum bugunden itibaren 1 hafta kadar dörtyol iskenderun tarafında olacağım antrenman yapabiliriz ..
hoolden Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2012 Merhaba Balçova Belediyesi Termal Spor Kulübü Masatenisi takımı için antremanlara katılabilirsin Sevgi selamlar peki oraya nasıl ulaşıcam tam olarak nerede ve ilker okan yılmaz benim adım facebook tan eklerseniz iletişime geçebilirz
mehmet_68 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2012 Ben İskenderunda öğrenciyim bana yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Faceten ekleyebilirsiniz. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001073404319
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap