ozgur seker Oluşturma zamanı: 11 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 11 Ocak, 2012 Bu servisi gördüm ama yorum yapamadım. sizce ne olur bu çocuğun akıbeti? servisin önemli maçlarda bu kişiye sağlayacağı avantaj ne kadardır? Ne kadar zor bir servis? ve diğer sormadığım soruların cevaplarını yazarsanız sevinirim 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2012 Özgür bu çocuğun akıbeti baya iyi sanırım , Robinot'la falan boy ölçüşüyordu...18 yaş altı ITTF sıralamasında da hatrı sayılır bir yeri var...Bana sorarsan servisi belli edip forehande atarsa Çinlilere karşı çok bir avantajı olmaz , gelen fast-spin dünyasını karatabilir... Ve servis bir hayli zor , biz kolumuzun tek yönüyle (içiyle) forehand vuruyorken adam ters tarafını da işin içine katıyor.....
FEDAİ Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2012 Bu servisi atabilmek için kullandığı tahta ve lastik kombinasyonu ne acaba? bence her comboyla bu servisi bu derece hızlı atamaz.Bende bu kadar olmasa da forhend den((anladığım kadarıyla servisi bekhendde kullandığı lastikden ama forhend tarafından gönderiyor) tenergy 05 ile çok hızlı servis atıyorum ama çin lastikleriyle denediğimde hız çok düşüyor
Fuat16 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2012 ohaaaaa kusura bakmayın arkadaşlar terbiyemi bozmak istemezdim ama videoyu izleyince kendimi tutamadım
davyjones Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2012 Bu konu daha öncede açılmıştı.Serviste topun yeterli miktarda yükselmediğine kanaat getirmişlerdi forumdaki arkadaşlar.
linkinmetin Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2014 konuyu hortlatmak gibi olmasın ama fazla iyi bir servis
lafons7275 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2018 böyle bir servisi nasıl karşılamak lazım?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2018 Şu an ITTF 'de 444. sırada....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap