sugar23 Oluşturma zamanı: 10 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 10 Ocak, 2012 http://www.masatenisi.com/UrunDetay.asp?KategoriID=27&UrunID=940 Şu combo raketi aldım. Bir tür karşı masayı bulamıyorum. Spin atıyorum olmuyo,topspin atıyorum olmuyo,smaç atıyorum olmuyo ya dışarı ya filede kalıyo masaya yakın oynuyorum bu sorunu nasıl çözebilirim öncesi hazır raketim 30 tl di çok faha iyiydi
bsg18 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Alışman gerek... Biraz zaman tanı kendine. Rakete haksızlık etme.
sugar23 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Alışamadım valla çok sert vurunca sanki tahta raketle oynuyorum gibi ses geliyo onu hiç sevmiyorum. raket üstüne koyunca topa yapışıyo ama spin atamıyorum nedense
bsg18 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Kaç hafta oldu alalı? Ayrıca yapışkanlı lastikler için topun rakete yapıştığına dair videolar var.Keşke izleyipte alsaydın.Ama sen genede alışmaya bak antremanla..
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Çin lastikleri genelde bu şekilde. Verim almak için Avrupa/Japon lastiklerinden farklı vuruş teknikleri gerekiyor. Zayıf tekniğe, tembel oyuna gelmiyor. Bu nedenle ilk raketini almaya niyeti olanlara Çin lastiği tavsiye etmiyoruz. Forumda bu yorum birçok kez yazıldı. 2
bsg18 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Çin lastikleri genelde bu şekilde. Verim almak için Avrupa/Japon lastiklerinden farklı vuruş teknikleri gerekiyor. Zayıf tekniğe, tembel oyuna gelmiyor. Bu nedenle ilk raketini almaya niyeti olanlara Çin lastiği tavsiye etmiyoruz. Forumda bu yorum birçok kez yazıldı. Ama avrupa lastikleride almış başını gidiyor....Dağlara taşlara....Millette çözümü çin lastiklerinde arar tabi....
sugar23 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Kaç hafta oldu alalı? Ayrıca yapışkanlı lastikler için topun rakete yapıştığına dair videolar var.Keşke izleyipte alsaydın.Ama sen genede alışmaya bak antremanla.. Onu kastetmedim biliyodum yapıştığını yani iyi spin atmam gerekirken kötü atıyorum onu demeye çalıştım
Küçüktenisci Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Biraz sorunu kendimizde aramak gerek
bsg18 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Biraz sorunu kendimizde aramak gerek Eğer bir şeyi almadan önce istediğin şeyi yapabiliyorsan,aldıktan sonra yapamıyorsan sorun kişide değil.Alışmak gerek. Mesela siz bir pitbull alacaksınız.Direk gidip sevebilirmisiniz alışmadan? Dip not: Neden pitbull? Çünkü lastikler çin lastiği zor bi lastik...
sugar23 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2012 Biraz sorunu kendimizde aramak gerek Sende heryere atlayıp atlayıp durma
mutas Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2012 Biraz kendine zaman tanı. DHS'nin Skyline ve Hurricane serisine hastayım ben mesela. Etrafta hoca varsa yardım al (Beden Eğitimi değil masa tenisi hocası). Yoksa mecburen Youtube'dan vuruş tekniklerine bak (Turnuva maçlarından ziyade eğitim videolarına). Ve son olarak o lastikler için tavsiyem vuruşlarında smash denilen vuruş yerine fırçalama vuruşlara yönelmen.
Küçüktenisci Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2012 Sende heryere atlayıp atlayıp durma Yorum bekliyorsun bir arkadaşımız doğru tespit yapmıs yapışkan lastikler hakkında niye videoları izleyip almadın oynayıs tarzına uygun şeyler bulman lazım yada kendini uydurman.
bsg18 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2012 Alışamadım valla çok sert vurunca sanki tahta raketle oynuyorum gibi ses geliyo onu hiç sevmiyorum. raket üstüne koyunca topa yapışıyo ama spin atamıyorum nedense O ses seni değil rakiplerini rahatsız etmeli..
emrullah06 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2012 Raketi ilk aldıgında bu sorunu yasarsın vede diğer hazır raketin off deilse belkide ondandır bu raketle fazla abanma çok az spin ver yada kes yeter karşı masaya geçmesi için
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap