sugar23 Oluşturma zamanı: 9 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 9 Ocak, 2012 Skyline lastiği aldım çin lastiği olduğu için çok yapışkan ve tüm tozları çekiyo. Bende temizleyici yok. Su ile temizleyemeye çalışıyorum temizleniyor fakat havlu ile kurulamak istiyorum yine tozlanıyor. Kendi kuruması için bıraksam olur mu su lastiğin özelliğini bozar mı? Sizin kullandığınız yöntem varmı bu toz için? Hafif ıslak mikrofiber bez ile silsem sonra saç kurutma makinesiyle kurutsam olur mu? Olur gibi duruyo ama lastiğin yapısı falan bozulur mu? Kireçli su kullanmayın denmiş pet şişelerde içme suyu var onlardan kullansam iyi olurmu o sular kireçli midir?
sugar23 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2012 Valla aldım yeni şak diye tozlandı ama çok iyi topspin atıyorum hakkını vermek gerek teşekkürler
sugar23 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2012 Kuruturken havasız yerde mi kurusun yoksa normal bir yerde kuruyabilirmi?
experience Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2012 Alkolsuz ıslak mendille silse lastige bir zararı olurmu ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap