Mustafa Yıldız Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2012 Merhabalar, bu işlere merak salanlar internette arama yapınca genellikle lastiği tahtaya nasıl yapıştıracağını gösteren videoları sıklıkla görür, fakat bunun tersi pek yok, genlde sözle anlatılmış! lastiği dikkatlice tahtadan sökünüz gerekirse aseton kullanınız vs.. malesef benim de lastikleri tahtadan söktükten sonra benim aklıma geldi bu konu, fakat yapıştırıcının lastikten nasıl sökülebileceğini kaydettim, çok çok daha pratik yöntemler olabilir, benimkisi parmak ve silgi ile temizleme yöntemi, arkadaşımı konu mankeni yaparak kaydettiğim videoyu paylaşmak istedim.. buyrunuz...
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 cep telefonuyla kayıt yaptım, kalite biraz kötü...
Bora Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 keşke fon müziğinin sesini biraz daha açsaydın :P bilmeyen arkadaşlar için yararlı bir paylaşım olmuş, emeğine sağlık.. silgi darbesi sonucu süngerin kopma ihtimaline karşı çok az tuning döküp aynı işlem yapılabilir.
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 bu da parmakla temizleme versiyonu :) bir elimde telefonla zor oldu tabi..
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Bora bey, arka fon müziği" Eagles-Peaceful Easy Feeling" :) 1
Bora Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Eagles - Peaceful Easy Feeling enfes bir şarkı.. teşekkürler..
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Silgi yöntemini ilk defa gördüm, gerçekten enterasan. İlk fırsatta deneyeceğim. Benim yöntemim yıllardan beridir hep aynı "parmak yöntemi"
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Bir bez yardimi ile hafif sürterek lastigi ısıtıp yapistiriciyi sokmek mumkun.hem de daha kolay.
Yücel Sayar Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Bence parmak ve sabır. Eğer sünger biraz zayıfsa öylece kalsın.
Burak86 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Bu silgi yöntemi güzel ama yavaş bir yönteme benziyor o nedenle parmak daha iyi tabi şimdilik
Mustafa Yıldız Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 parmakla yaparken bir süre sonra sürtünmden aşırı ısınıyor :) bu yüzden silgiyi denedim...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap