Patrick-Baum Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2012 şu anda tahtamın üzerinde tenergy 64 ve friendship 05 lastiği yer alıyor ancak itiraf etmeliyim ki raket çok ağır.bundan önce alc kullanıyordum iki tarafta da 64 vardı ve kuş gibiydi diyebilirim.Bunun nedeni nedir kepçe kısmı alc den daha mı büyük dersiniz ? Bir de ağırlığı azaltacak lastikler önerebilirseniz sevinirim.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 şu anda tahtamın üzerinde tenergy 64 ve friendship 05 lastiği yer alıyor ancak itiraf etmeliyim ki raket çok ağır.bundan önce alc kullanıyordum iki tarafta da 64 vardı ve kuş gibiydi diyebilirim.Bunun nedeni nedir kepçe kısmı alc den daha mı büyük dersiniz ? Bir de ağırlığı azaltacak lastikler önerebilirseniz sevinirim. Friendship lastiği olayın kahramanı olmalı. 1
Patrick-Baum Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 idareten antreman lastiği olarak friendship kullanıyorum.uzun süre işimden dolayı antremanlara ara verdiğim için tekrar topladım zamanla lastiğimi değiştiricem.ozan beyin dediği gibi aurus 'u düşünebilirim.başka önerileri olan varsa paylaşsın lütfen.
MerterGüvenç Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 stiga calibra sound tavsiye ederim babamda var ordan biliyorum.hissi süper
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2012 aurus süper bir lastik özellikle backhandde
kemalbalim Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2012 yumuşak ve hafif ince bir lastik kullanın backhandde forehand kendnize ve kendi elinizin hissiyatına kalmış
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap