kaan_t.dag Oluşturma zamanı: 2 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 2 Ocak, 2012 Merhaba Arkadaşlar ; Pazar günü saat 11:00 gibi arkadaşlarla beraber çeliktepe ismek'e gitmeyi planlıyoruz Masa sayısının da 3'e çıktığını öğrenince gelişi daha da öne çektik . Hem forumda ki arkadaşlarla tanışma olsun , hemde güzel bir gün geçirebileceğimizi düşünüyorum. Gelebilecek arkadaşlar isimlerini yazarlarsa sevinirim .. Görüşmek Dileğiyle ... 1
işcan Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 biz her akşam oradayız. pazar günü nasipse gelirim. ama diğer arkadaşlar kesin oradalar. görüşmek üzere hoşçakalın.
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 Çok güzel, biz zaten arkadaşlarla daha erken geliriz. Güzel bir gün olacağına eminim .. Görüşmek Dileğiyle ..
mutas Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 m2 metro hattı üstünde veya hatta yakın mı?
işcan Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 4.levent durağında inersen oradan en çok 10 dk. sürer. çeliktepe palmiye düğün salonunu en üst katı.
mutas Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 upsdeki turnuvayla çakışmassa gelebilirim tabi kabul ederseniz???
işcan Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 bekleriz. buyrun gelin . ayrıca p.tesi salı perşembe cuma günleride saat 19:00 21:00 arası da genelde orada oluyoruz.
mutas Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 tamam pazar günü bi aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum.
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 Off yaa bugün ayağıma çivi battı . İnş. Hafta sonuna kadar iyileşebilirim ..
hüseyingazi Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 arkadaşlar.35.veya 45 yaş arası .arkadaşlar varmı .kaan pazar günü gelecem.kendine iyi bak.
hüseyingazi Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 senle işim yok kombiçiyle çarpışmayı düşünüyorum.
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2012 Hiç birşey demiyorum. Hüseyin AMCA :) İnş. Görüşürüz ...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Merhaba Arkadaşlar ; Pazar günü saat 11:00 gibi arkadaşlarla beraber çeliktepe ismek'e gitmeyi planlıyoruz Masa sayısının da 3'e çıktığını öğrenince gelişi daha da öne çektik . Hem forumda ki arkadaşlarla tanışma olsun , hemde güzel bir gün geçirebileceğimizi düşünüyorum. Gelebilecek arkadaşlar isimlerini yazarlarsa sevinirim .. Görüşmek Dileğiyle ... Merhaba Kaan bey, haritaya göre Kartal civarında oturuyorsunuz, bu durumda neden Çeliktepe'ye gidiyorsunuz? merak ettim.... Bu arada geçmiş olsun. Selamlar
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Hakan Abi karşıya taşınalı 2 yıl oldu. Daha öncesinde sürekli olarak karşıdaydım. O yüzden arkadaşları da çok özledim ... Teşekkür ederim . Allahtan iyileştim sayılır. Demin çeliktepe de biraz oynadık ( 4 saat kadar ) fazla zorlamadı. :) İnş. Beraber oynamak Dileğiyle Görüşmek üzere
clawy Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2012 Merhaba, Ben 6 Ocak'ta işim nedeniyle 16:00'da gelebildim. Bu pazar oradaysanız daha erken gelmeyi planlıyorum. Görüşmek üzere, Umut Ünal
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap