yunusemresert Oluşturma zamanı: 2 Ocak, 2012 Oluşturma zamanı: 2 Ocak, 2012 Arkadaşlar smaç ve kesmemi geliştirmek istiyorum..sizce ne yapmam lazım?en önemlisi de servislerimin daha etkili olmasını istiyorum..hiçbir şekilde bunun eğitimini almadığım için sizin bilgi ve tecrübelerinize güveniyorum arkadaşlar.bu arada oynama şartlarım:okulda teneffüslerde ve öğle aralarında oynarım..cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
bsg18 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Her gün mü oynuyorsun okulda? Kaç Dk. Ah o zaman kısıtı varya...Engelliyor bizi..Keşke elimde olsada günde 6 saat oynasam....Ayrıca ne tür servis kullanmak istiyorsan ( Bkz:Kesik kısa,uzun falsolu vb.) Ona göre videolar izle tekniği kap ve antreman yap.Ben böyle adam akıllı servis kullanmaya başladım.... Saygılarımla..
yunusemresert Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 abartısız her gün her teneffüs ve öğle arası oynuyorum..internetten videolara baktım fakat anlaşılmıyor nasıl attığı...sadece topu iyice havaya atıyo ve vuruyo fakat nasıl vurduğu anlaşılmıyor.
Yücel Sayar Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Arkadaşlar kendinize hoca bulun ve ders alın. Yoksa zamanınıza ve ekipmanlara verdiğiniz onca paraya yazık oluyor. 2
yunusemresert Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Kardeş emin ol Muğla Fethiye de ne kulüp var ne turnuva var bununla ilgili..kendimizi mecburen burada tatmin ediyoruz.
swan Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2012 berke4141 auaaaaa çek sağa 41 na ni na ni naniii. bu ne biçim tavsiye ehliyet ruhsat plz...
bellek Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2012 Ona göre videolar izle tekniği kap ve antreman yap. Saygılarımla.. Arkadaşlar kendinize hoca bulun ve ders alın. Yoksa zamanınıza ve ekipmanlara verdiğiniz onca paraya yazık oluyor. Video izle..... Hoca tut....iki doğru öneri. Gittiğiniz yerde etrafınızı izleyin, takıldığınızı sorun, bolcada çalışın... Tarif edin derseniz,,,,ne bizler doğru tarif edebiliriz nede bu tarifimizi siz anlıyabilirsiniz. Forumda bu konudaki güzel videoları seyretmeye başlıyabilirsiniz.
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2012 Hem kesme hem de şut atmak için doğru ve hızlı ayak hareketleri ile iyi pozisyon almak gerekir. Doğru zamanda doğru yerde olursan ve hareketlerinde doğru olursa hiç bir problem yaşamazsın. Bunun içinde masa tenisini iyi bilen bir antrenör ile çalışmalısın. Başarılar diliyorum.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2012 neden spini öğrenmeyi ve geliştirmeyi düşünmüyorsun?
osmankardeş Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2012 arkadaşım bende senin gibi okulda oynuyordum apartmanımızda masa tenisi amsası olunca babmla oynuyordum eğer 1.si etkili servis atmak istiyorsan internette 10 serviş çesidi hakkında bir video var onu tavsiye ederim ben şayet ordan etkili servisler kaptım. etkili servisin püf noktası topa nasıl vurduğundur.alltan kesme üstten kesme yan kesme. mesela top servisinden sonra rakibinin raketine çarpınca havalansın istiyorsan top yere göre paralele şekilde ileri doğru dönecek. ama asıl tavsiyem sen sadece oyununa bak ara verme,bu şekilde kesin gelişir. ben okulda her boş zamanda oynuyorum ve hocalar tenisçi die çağırıyorlar beni sen oyunana b ak gerisi gelir kendiliğinden
echsoua Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2012 Bunlar umarım yardımcı olur.. [media=] [/media]
swan Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2012 adamın göbeene bakmaktan servisleri izleyemiyorum beyler.
CyRuss Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 iyice sulanacak ama yavaş çekim efektleri beni benden aldı.testere tadında olmuş :) 1
bellek Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 adamın göbeene bakmaktan servisleri izleyemiyorum beyler. Asena'nın göbüşümi ki bu ...bakmaya doyamadın.
swan Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 ekranın%80'i göbek abi sen nasıl bakmadan durabiliyosun
echsoua Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Servislerimi geliştirmek istiyorum dedi bende bunu buldum biraz baktım koydum dikkatimi çekmedi
bellek Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2012 ekranın%80'i göbek abi sen nasıl bakmadan durabiliyosun Masatenisi öğrenme aşkıyla yanıp tutuştuğumdan ..o küçücük göbeğin farkında bile varmamışım.. Dediğin gibi ...topu raket mi atıyor göbek mi belli değil... Servis atmaktan çok göbek atmayı öğreten bir video olmuş..!!!
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap