keremkayhan Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2011 Merhaba arkadaşlar bugun izmirde max-limitten ilk raketimi aldım 1.5 aydır oynuyordum tavsiyelere uyarak hazır raket yerine kombinasyon aldım.Tahta hakkında araştırma yaptım ama bir bilgiye rastlamadım. Butterfly sapında gürhan yaldız yazıyor satın aldıgım yerden all tahta diye aldım ama malum pek bilgim yok bu konuda Lastikler 2x Friendship 729 fx supersoft 2.0mm Sizce başlangıç için nasıl bir kombinasyon olmus ? Not: Bunu almasaydım zoran primorac 7000 alacaktım.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Primorac almandan kat kat ve bi kat daha iyidir , tahta hakkında bişey diyemiyceğim ama ALL ayarında diye biliyorum ben de.
keremkayhan Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Bu kombine 100 tl verdim bilmiyorum bakalım daha deneme sansım olmadı umarım pişman olmam :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Valla bu işler harcamadan olmuyor , ama senin raket iyi gibi geldi bana.. :)
keremkayhan Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Bilmiyorum bakalım daha cok anlayabilecek düzeyde degilim önceden hangi raket elime gelse oynamaya calısıyordum bakalım oyunum üzerindeki gelismesi nasıl olacak :)
haruncoskun Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2011 öncelikle hayırlı olsun, tahta konusunda seni biraz aydınlatayım tahtanın orjinali Butterfly Feth diye geçer.. orta hızda, yüksek kontrollü (ALL+ sınıfı), 70-75 gr ağırlığında, ilk kombinasyon raketini yapacak olanlara önerilen ekonomik bir tahtadır.. Gelişimine katkıda bulunması ümidiyle
FEDAİ Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2011 Primorac 7000 den çok daha iyi olduğundan emin olabilirsin.Ama belli bir zaman sonra lastikler yıpranrsa oyununda gelişeceğinden xiom omega elite vega elite ile dene .Ben öyle yaptım çok memnun kaldım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap