bsg18 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2011 Selamlar.Sizde çok yardım istediğim,hakkında çok soru sorduğum kombinasyonu yaptırdım.Ama size bahsettiğimi değil.Ben,adil spor a Lkt İnstinct tahta üzerine andro upgrade almayı düşünüyordum.Gidince Upgrade lastik yokmuş.Bu yüzden de LKT İnstinct tahta üzerine çift taraflı avalox sterco yapıştırdı 'Bize güven.Bu lastikler İyidir' Dedi.Daha maç yapmadım.Ama düşündüğümden daha güzel bir raket oldu.Sağolsun güzel yapıştırıp kenar bandı çekti. Sizce bu raket nasıl bir raket oldu?Uyumlumu?İlk kombo için iyimidir? Yorumlarınızı bekliyorum...Bazı resimlerini de ekliyorum... Saygılarımla....
Guest ktm Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Güle güle kullanın... ktm
bsg18 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Teşekürler.. Saygılar..
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Selamlar.Sizde çok yardım istediğim,hakkında çok soru sorduğum kombinasyonu yaptırdım.Ama size bahsettiğimi değil.Ben,adil spor a Lkt İnstinct tahta üzerine andro upgrade almayı düşünüyordum.Gidince Upgrade lastik yokmuş.Bu yüzden de LKT İnstinct tahta üzerine çift taraflı avalox sterco yapıştırdı 'Bize güven.Bu lastikler İyidir' Dedi.Daha maç yapmadım.Ama düşündüğümden daha güzel bir raket oldu.Sağolsun güzel yapıştırıp kenar bandı çekti. Sizce bu raket nasıl bir raket oldu?Uyumlumu?İlk kombo için iyimidir? Yorumlarınızı bekliyorum...Bazı resimlerini de ekliyorum... Saygılarımla.... Sevgili kardeşim, forumda cidden bayağı bir sordun "ne alayım, ne yapayım" diye. Oyun tarzını sordular, sen yazdın, tartıştılar. Bu işten anlayan bir sürü insan zaman ve emek harcadı, sana birşeyler tavsiye etti. Sonra sen gidip bir satıcının sana "bu iyidir" dediği raketi aldın. Umarım oyununa uyar. Güle güle kullan.
bsg18 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Teşekkür ederim. Saygılar.
fazıl77 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2013 selex tahta üzerine donıc twingo yaptım nasıl
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap