Samet23 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2011 Öncelikle herkese selamlar; Masa tenisini 5-6 aydır sık sık oynuyorum ve kendimi geliştirdiğime inanıyorum.Sorum ise şu; Daha çok savunma oynuyorum.Bana uygun fiyatı 0-50 TL arası raket almak istiyorum.Sizin değerli tavsiyelerinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Saygılarla...
Samet23 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Teşekkür ederim.Peki sen hangi raketi aldın?
bsg18 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Teşekkür ederim.Peki sen hangi raketi aldın? Bence hazır raket alma.İlk başlarda ben de öyle düşünüyordum.(tabi kombi yapmadan önce) Bi 80-90 Tl biriktir.Sonra benim gibi acemi olmayan üstadlardan yardım iste. ben daha raket alalı birkaç ay oldu o yüzden araştırmıştım. Hazır raketlerden; -Butterfly/Timo Boll Gold(46tl) -Butterfly/Korbel Magic(68tl) -Butterfly/Maze Dash(66tl) Bunlar arasından özelliklere göre en iyisi korbel magic. Ben off oynadığım için raketleri bilmiyorum. Özelliklere göre konuştumsadece. Korbel benim bir arkadaşımda var.Her perşembe günleri 1 saat felan maç yapıyoruz.Bir keresinde raketleri değiştirmiştim.Pek beğenmedim.Siz iyi dersiniz ben kötü derim.Bana göre kıvamına oturmamıştır,Siz de 'Oo bundan başka raket tanımıyorum' Dersiniz.Ayrıca ' Ben off oynadığım için raketleri bilmiyorum' Demişsiniz.Peki ya def veya all oynasaydınız bilecekmiydiniz? Bunlar benlerimin şahsi görüşüm.Alınmayın,kızmayın ..... Saygılarımlaa........... 1
Samet23 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Kombi yapmayı bende düşünüyorum.Ama şöyle bir engel var ; Kombi raketler dışarıda satılmıyor mesala adidas mağazasında. Genellikle internetten satış yapılıyor ve ben internete ne kadar güvenebileceğimi bilmiyorum.
bsg18 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 O zaman kadiköy hasanpaşa da spinspor var oradan alabilirsin.Zaten googleye spinspor yazınca adres felan gözülüyo..Olmazsa adil sporada gidebilirsin.Harun Coşkun'a danişabilirsin.. Saygılar...
bsg18 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Bence ist deysen kadiköy den alışveriş yap bence.Herşey var.Hem bakarsın yapıştırırken hem için rahat eder ve indirim yaptırma şansın olur. Saygılar...
Samet23 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 İkinizede çok teşekkür ediyorum.Bir ara Kadıköye uğramayı düşünüyorum.Söylediğiniz yerlere gidip,oralardan almak daha akıllıca olacak galiba . Saygılar...
bsg18 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 İkinizede çok teşekkür ediyorum.Bir ara Kadıköye uğramayı düşünüyorum.Söylediğiniz yerlere gidip,oralardan almak daha akıllıca olacak galiba . Saygılar... Bencede öyle.Hem indirimli alrsın hem de kargo parası vermemiş olursun.
Recommended Posts