Fatih Birinci Oluşturma zamanı: 7 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 7 Aralık, 2011 O nasıl bir backhand sidespindir?!
haruncoskun Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2011 Gökhan Çakır diye bir adam var,daha iyisini yapıyor emin olun (o:
bsg18 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2011 O nasıl bir backhand sidespindir?! Böyle kaldım... Saygılar..
Rıdvan Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2011 Paylaşım için teşekkürler Fatih bey aklıma hemen şu söz geliyor bu videoyu izledikçe ELDE NELER VAR..
Guest ktm Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2011 O nasıl bir backhand sidespindir?! Sayın Hocam ...... Butterfly M.Maze..... ....Piyasadaki değeri olan en iyi tahtalardan biri bu..!!!!!!! ...Düşünelim bir kere Butterfly KTM .....olsa bende bu spinleri yapmazsam.......ne olayım.... ktm 1
Burak86 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Gökhan Çakır diye bir adam var,daha iyisini yapıyor emin olun (o: Sonuna kadar katılıyorum 1
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2011 Bende arkadaşlar ile aynı fikirdeyim, Butterfly M Maze tahta ile bu tip spinler ufak bir hareketle kendinden oluyor. Çok çok kontrollü bir tahta. Bence 2. elide sıfırıda alınmaya değer... 1
TURAN Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Yapmayın arkadaşlar kerameti asa (baston) da aramayın. 1
Guest ktm Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Sayın Hocam ...... Butterfly M.Maze..... ....Piyasadaki değeri olan en iyi tahtalardan biri bu..!!!!!!! ...Düşünelim bir kere Butterfly KTM .....olsa bende bu spinleri yapmazsam.......ne olayım.... ktm Yapmayın arkadaşlar kerameti asa (baston) da aramayın. Bende mesajımda asayı tutan el değerli demek istemiştim... Yazdığım yazıları ben bile algılıyamıyorum....arada sırada kendime tercüman tutuyorum yazılarımı bana tercüme etsin diye.. ktm
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2011 Harika bekent spinler.Çalışan her zaman kazanır bunu unutmayın.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap