erdemsen Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2011 selam ben oturduğum yerin çevresinde bir kulüp arıyorum ve o çevrede yasaka spor kulübünü buldum sisli terakkide ancak bir sorum olacak bu kulüp sadece kulüp olur üst düzey oyuncuları mi alıyor yoksa kurs gibi her seviyeden oyuncu alıyor mu Şimdiden teşekkürler
Sergent Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 selam ben oturduğum yerin çevresinde bir kulüp arıyorum ve o çevrede yasaka spor kulübünü buldum sisli terakkide ancak bir sorum olacak bu kulüp sadece kulüp olur üst düzey oyuncuları mi alıyor yoksa kurs gibi her seviyeden oyuncu alıyor mu Şimdiden teşekkürler Şişli Terakki deyince, birde yasaka olursa aklıma birtek kişi geliyor o da milli takım antrenörü Sabahattin Sabrioğlu hoca. Kendisi ile irtibat kurup öğrene bilirsin.
onurzaim Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Şu sayfayı incelerseniz sizin için faydalı olacağını düşünüyorum. http://www.turkiyeyasaka.com/index.php/2011-09-04-17-12-05
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap