Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 5 Aralık, 2011 kullanan var mı? http://www.hepsibura...ategoryId=19016 Fiyat fena değil gibi (kargo da bedava).
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Bu toplarla maçlarda çok oynadık. Kalite olarak fena değil, anladığım kadarıyla kutuda 4 adet top var galiba, fiyat olarak sizin için uygunsa alın derim.
aaozkan Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 kullanan var mı? http://www.hepsibura...ategoryId=19016 Fiyat fena değil gibi (kargo da bedava). hakan abi o topla oynadık top biraz sert bir top (butterfly 3 yıldız ve stiga ya göre)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Sert topu severim normalde. Sizin hoşunuza gitmedi mi ? Çin üretimi ve Hindistan üretimi diye fark ediyor. Hindistan olan daha iyidir herhalde?
aaozkan Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 bencede; abi katılıyorum sana bende seviyorum , sadece hani karşılaştırman açısından söyledim yoksa bizde çok beğenerek oynadık hatta bir tane daha var elimde halen oynadığım
bsg18 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Benim bir arkadaşta vardı.2-3 maç yaptık o topla.Gayet sert ve sağlam bir top parasını hak ediyor. Saygı ve selamlar..
justcheerful Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Merhaba belirttiğiniz top hepsiburadan inceledim hindistan üretimi olmasına rağmen top un üzerindeki marka belirlemesi tutmuyor bunun yerine masatenisi.com gibi sitelerden DHS*** alınsa daha iyi değilmi acaba ? http://www.ittf.com/....&Stamp_colour= ve http://www.ittf.com/...D=&Stamp_colour=&
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Stag Türkiye distribütörü de aynı toplardan satıyor. ITTF in sitesindeki marka damgasını ben de farkettim, yarın hepsiburada'daki yetkili arkadaşa bu farkın sebebini soracağım. Ayrıca DHS* ile DHS*** arasında çok bir kalite farkı yok dedi bir arkadaş.
bsg18 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Bnede DHS*** var .Çok memnunum.Hafif bir top çok değişik bir his veriyor topa vururken.Tavsiye ederim... Saygı ve selamlar...
Bora Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 stag ismini görünce içim bir tuhaf oluyor. kimse kusura bakmasın ama kalite bakımından hiçbir markanın yanına bile yaklaşamaz. birçok markanın antrenman topunu stag'ın 3 yıldızlısına tercih ederim. fiyat/performans açısından en uygun markanın dhs olduğunu düşünüyorum. antrenman için de hem dhs hem de double fish toplar gayet güzel. parası olan ise hiç düşünmeden nittaku premium almalı. 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Aslında bu Stag 3* Premium fena değil ama birçok firmanın antreman topu bile onun kalitesine yakın...Ürün kötü değil yani, ama daha iyi olması gerekir bence..
justcheerful Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Daha önce DHS*** ile oynuyorduk iyiydi fiyat ve performans bakımından sonra Donic*** kulandım her ikiside güzel ve her türlü maç yapılacak top olarak görüyorum. Sağlamlık konusuna gelince Nittaku premiun*** tek geçerim. Ama sizlere danışmak istediğim bir konu var; topun sağlamlığının yanında yüzeyinin parlaması veya yazılarının çıkması beni yeni topla oynamaya sevk ediyor ve böylece nittaku değil Donic, Butterfly ve DHS gibi toplarla oynamak daha zevkli geliyor çünkü bu yüzeysel sorunlar meydana geldiğinde topların kırılma olasılığıda yükseliyor. Bu sebeple maçlarımda yeni ve düzgün yuvarlıklığa sahip toplarla antremanlarda farketmez diye düşünüyorum.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 8-10 farklı markanın *** toplarından kullandım,benim ve yakın çevremdeki arkadaşlarımın kanaatince en kalitelisi TSP maç topları.. Ondan sonra da Nittaku geliyor.. Üniversite maçlarında ve liglerde bir dönem Stag toplar kullanılıyordu ve biz genelde rakip arkadaşla anlaşarak hakemden bir başka marka top ile oynamamız konusunda ricada bulunuyorduk
Enduro Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 TSP'nin 3 yıldız topu Nittaku Premium ayarında mı? Merak ettim doğrusu. Bana göre toplar ikiye ayrılıyor; Nittaku Premium ve diğerleri. :) 1
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 küçük bir örnek : TSP 'nin bir topunu 8-9 yıl önce Almaya'dan bir tanıdık getirmişti. Halen bizim salonda alt yapıdaki çocuklar bu topu kullanıyor. Haldun Alagaş'ın granit ve tozuna bile dayandı. Alıp müzeye mi kaldırsam yoksa ?
RECEP AKTAN Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2015 DHS*** bence çok güzel top memnunum, fiyatı da uygun sanal pazarda 25tl ... 6 lısının fiyatı .
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap