erdemsen Oluşturma zamanı: 4 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 4 Aralık, 2011 eski hazır raketime traş köpüğü sürdüm ve ilk haline döndü neredeyse raket merak ettiğim bir şey var bunun raketime bir zararı olur mu?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Zaten sürmüşsün ve ilk haline döndü diyorsun. Oyununda bir bozulma yoksa ve raket te halen sağlam ise başka ne zararı olabilir? İlerleyen zamanda lastiklerden kıl çıkarsa en fazla haftada 1 kere traş edersin hazır sürmüşken.... 3
erdemsen Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 hayır ondan değil uzun vadede bi sorun olur mu diye sormuştum
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Senden başka bunu deneyen olmamıştır herhalde. Artık senden öğreneceğiz gelişmeleri...
erdemsen Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 yahu bende denemezdim ama bi sitede okumuştum raket temizliyicilerinin tras köpüğüne benzediğini ben de deneyim dedim şu anlık bi sorun yok gibi gözüküyor
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 dostum ya bu solüsyondaki yasaklı maddelerden varsa o köpükte ? Nolacak ha söylesene Şaka yapıyorum , çok sıradışı , şaşırtıcı , ilgniç bişey yapmışsın , benim pek aklıma yatmadı doğrusu....
erdemsen Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 eski bi lastiğin varsa dene bi gerçekten ise yapıyor üstüne sık biraz yaz sonra sil ise yarıyor gerçekten
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 arkadaşım bunlar çok önce denendi bir adam ayçiçeği sürüyordu internette lastiğe ana mantık şu lastik gün geçtikçe kuruyor yağı sürdüğün zaman bir nebzede olsa eskiye dönüyor.Forumdanda swan adlı abimiz incelemesini yapmış ve durumun geçici olduğunu belirtmişti.Temel mantık lastiği yağlandırmak bunu isterse bebe yağıyla yap istersen zeytin yağıyla yapç
Bora Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 hangi traş köpüğünü tavsiye edersiniz? lastikten lastiğe fark eder diye düşünüyorum. çok spinli lastiklere sensitive, antilere nemlendiricili falan.. 3
swan Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 ben ortaokulda bunu denemiştim lastiği mahvetmişti. demek ki yeni traş köpükleri solüsyonlu
erdemsen Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 aynen ben all lastiğe gillette mach 3 jel sıktım güzel oldu vallahi
ufukiyate Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2011 hangi traş köpüğünü tavsiye edersiniz? lastikten lastiğe fark eder diye düşünüyorum. çok spinli lastiklere sensitive, antilere nemlendiricili falan.. koptum 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap