erdemsen Oluşturma zamanı: 3 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 3 Aralık, 2011 selam ben yaklaşık 5 yıldır masa tenisi oynuyorum orta üzeri bi seviyem olduğunu düşünüyorum ve yakın yerlerde kulüp arıyorum
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 5 yıldır nerede oynuyordunuz Erdem bey?
erdemsen Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 okul takımındayım kulüp bazında hiç oynamadım ama orta üstü oynadığımi düşünüyorum ve kendimi geliştirebileceğimi tahmin ediyorum
hüseyingazi Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 külüp deyilde tek masalı bir kaç yer var.sanayi mah. karakol yanında.05393157862 no dan ararsan yardımcı olurum.
işcan Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Merhaba bende sanayi mahallesine yeni taşındım. partner olarak düşünürsen beraber oynayabiliriz ama yer konusunda bende burayı pek bilmiyorum.Benimde seviyem ortanın biraz üstüdür.
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Yav deli oluyorum yaa ... 25 yıl gültepede oturdum , o kadar oynayacak yer ve partner aradım bulamadım . Evlendik kartala taşındık şimdide herkes leventte oyuncu arıyor .. Eğer bir aksilik olmazsa haftaya c.tesi veya pazar yanınızda olacağım. Sanayi mahallesi veya çeliktepe ismekte farketmez İnşallah görüşebiliriz.
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2011 Arkadaşlar yarın çeliktepe ismeke geliyoruz arkadaşımla, umarım açıktır. Değilse bile açık bir yer buluruz herhalde :) 13:00 gibi orada oluruz görüşmek dileğiyle ...
işcan Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2011 maalesef ismek kapalı. Sanayi mah. karakol yanındai yeri aradınmı bilmiyorum.
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2012 Arkadaşlar sanayimah. karakol yanında ki salona gidiyoruz. saat 13:00 gibiorada oluruz. görüşmek dileğiyle .. İsteyenler hüseyingazi ile irtibata geçsinler ...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap