bsg18 Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2011 Bazi masa tenisi toplarinin dişlari hafif pütürlü bazilarinin li ise düm düz olurlar.Bunlardan hangileri daha iyidir? Saygı ve selamlar...(ı larim çok zor basiyor.10 sn uğraşmam gerek)
RispeTT0 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Pürüzsüz olanları daha iyidir. Diğerlerinde sapmalar meydana gelebilir..
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Türkçe'ye çevirir misin lütfen , anlayamadım soruyu :) Eğer topların birleşme izi gibi bir çizgiden bahsediyorsan , dışardan belli olan toplar ki Pioneer falandır büyük ihtimal , bi cacık olmaz yani Profesyonel düzey için.
bsg18 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Türkçe'ye çevirir misin lütfen , anlayamadım soruyu :) Eğer topların birleşme izi gibi bir çizgiden bahsediyorsan , dışardan belli olan toplar ki Pioneer falandır büyük ihtimal , bi cacık olmaz yani Profesyonel düzey için. Yoo.Ben, 'bazı toplar tamamen pürüzsüz oluyor.Bazıları ise (ne denilir ona ) Hafif pürüzlü :) Yani ele değişik bir his veriyor.Oynarken sanki top bomboş gibi his veriyor ama gayet sağlam bir top.İkiside dhs.Pürüzlü olan 3 yıldız,pürüzsüz olanları biri vermişti bütün yazıları silinmiş.O pürüzsüzün başından neler geçti bir bilseniz. suya düştü ,meyva suyuna düştü,kardeşim buzdolabina saklamiş 2 saat bulamadim.Yazik oldu topa ama hala sapasağlam duruyor.Nasil yaptilarsa kim bilir? Saygı ve selamlar...
lobianco Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Toplar ilk kullanıldığında genelde pürüzlüdür, zamanla parlak ve pürüzsüz hale gelir. Sanırım bundan bahsediyorsunuz. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap