yuceemre Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2011 Arkadaşlar spin sporda yapılan combo timo boll off raket ve tenergy 05-fx ve sanırım yanında taşıma çantası 369 lira. İlk combosunu alacak birine tavsiye edermisiniz aslında aklımda z.primocak off- yada a.grubba all+ tahta üzrine xiom vega elit veya dhs memo3 fikri vardı ama bu kampanyada fenadegil gibi ama ilk combo için tenergy yi kullanamazmıyım bilen arkadaşlar yardımcı ola bilirmi
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 kardeşim biraz daha araştıma yap ilk kombin senin kontrol edemezsin sen bu kombiyi
Saadettin Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 o kadar hızlı bir kombiyle sadece oynadığını sanırsın ama raket oynar sen piyon kalırsın.. 2
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 o tenergy'e uyum sağlayan kadar akla karayı seçersin , çok tecrübeli ve sürekli üst düzey antreman yapman gereken birisi olmalısın...Yoksa raket balistik füze gibi sen yaya olursun 1
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Denilenler gibi raket çok hızlı, ancak merak ettiğim birşey var işine karışmak gibi olmasın daha düşük maliyetlerle bir raketle başlasanda daha sonra yüksek lastiklere veya tahtaya geçsen ?
haruncoskun Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Arkadaşlar spin sporda yapılan combo timo boll off raket ve tenergy 05-fx ve sanırım yanında taşıma çantası 369 lira. İlk combosunu alacak birine tavsiye edermisiniz aslında aklımda z.primocak off- yada a.grubba all+ tahta üzrine xiom vega elit veya dhs memo3 fikri vardı ama bu kampanyada fenadegil gibi ama ilk combo için tenergy yi kullanamazmıyım bilen arkadaşlar yardımcı ola bilirmi Şayet raketini Spinspordan' alacaksan, Gürhan abiye "Abi,benim oyunum şöyle,şu kadar zamandır oynuyorum,daha önce bunu kullandım,ne önerirsin" diye sorarsan;hem madden hem de manen kazançlı çıkarsın
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gürhan abiden alacaksan madden kazançlı çıkman zor aslında
yuceemre Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 peki arkadaşlar anladıgım kadarıyla bu kombinasyon ban uymayacak ilk mesajda yazdıgım diger fikirler nasıl z.primocak off- yada a.grubba all+ tahta üzrine xiom vega elit veya dhs memo3 birde hem maddi hemde manevi olarak nerden yapmak lazım alışverişi
haruncoskun Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 istanbulda ikamet ediyorsan, bizzat görerek gürhan,şükrü,semih abi ya da bizim dükkandan alışverişini yapabilirsin.. onun haricinde internet üzerinden yaparım diyorsan masatenisi.com başta olmak üzere yurtdışı dahil bir sürü seçeneğin var. tercih senin..
Cako67 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 çok pahalı değmez bence. en iyisi uygun ve az atan kombiler ara
yuceemre Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2011 arkadaşlar baya araştırdım z.primocak off- ve fh için memo3 bh için tnt ye karar kıldım bu ekipmanı görerek alabilecegim anadolu yakasında bir adres varmı masatenisi.comda lastikler var tahta yok spinsporda tahta var lastikler yok bem buterfly hemde dhs satan bir yer yokmudur , bu ekipmanın bulundugu birde son bi yorum ala bilirmiyim yaptıgım comboya ilginiz için teşekkür ederim tekrar tekrar
Recommended Posts