Fatih Birinci Oluşturma zamanı: 1 Aralık, 2011 Oluşturma zamanı: 1 Aralık, 2011 Aralık ayı dünya sıralaması ITTF'de yayınlandı: Link Geçen ayın sıralamasıyla yanyana bakınca görünen şu: * Ma Long iyice 3000'e yaklaştı. Zhang Jike ve Wang Hao yer değiştirdiler. Zhank Jike artık dünya sıralamasında ikinci. İkisi de sonuna kadar hakediyorlar. * Ma Lin iki sıra birden düştü, aslında son 5-6 maçına göre az bile düşmüş, sanırım onu Grand Finals'deki çiftlerdeki birincilik bayağı kurtarmıştır. * Wang Liqin yerini koruyor. Helal olsun adama, adını kazıdı masa tenisi tarihine... * Xu Xin üç sıra birden yükselmiş. Hakediyor. Bu adamdan daha çok iş bekliyorum ben. Ryu Seung Min'in Çin'den yemişi :) * Samsonov artık ilk 10'da değil. Normaldir. Ma Lin'le kaderleri ortak gidiyor gibi. * Ovtcharov çok sevinçli olmalı. Bildiğim kadarıyla ilk kez dünya sıralamasında ilk ona girdi. İlk 10'daki batılı kontenjanında Samsonov'un yerini o aldı.
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2011 bizimkilerden ise; Erkekler 110.VANG Bora 114.Ahmet LI 337.JIANG Pengfei 364.MENGE Gencay 771.OKTAV Onur 830.DOGAN Hasan 892.HUR Deniz 924.GULER Selim 1064.DURMAZ Huseyin 1138.HURTURK Yucel 1202.KAHRAMAN Mirac 1217.OZTURK Ozgun Bayanlar 45.HU Melek 115.HE Sirin 198.OZLER Fulya 312.ALI Meral Ildiz 478.GUNGOR Gokcenur 592.SAHIN Sanem 628.SAHIN Asli 693.KARAHAN Ipek 705.OZTURK Aylin 768.DEMIRTAS Aysegul 849.UZEL Damla 899.MURAT Elanur durumumuz pek de iç açıcı sayılmaz...
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Fatih Hocam sana helal olsun nasıl takip ediyorsun bunlara aferim sana.Birde senden istediğim Bursa bölgesinin ilk 15'e giren masa tenisçilerin sıralamasını çıkarabilirmisin?Bizde ona göre rakiplerimizi bilelim.Ona göre hedef belirleriz.Bu istatistiği çıkarırsan çok memnun olurum.Sana kolay gelsin hocam.Mustafakemalpaşa'dan sevgilerle,hayırlı cumalar.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 http://www.tt-rating...Uyelerilil.aspx Bursa seçip bakabilirsiniz. Bursa'dan nerdeyse hiç maç bilgisi gelmediğinden puanların doğruluğu tartışılır....
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Evet, maalesef Bursa'da bu tt-rating kavramını bir türlü yaygınlaştıramadık. Aslında il olarak masa tenisinde çok aktif bir il olmamıza rağmen neden böyle oldu bilemiyorum. Ama dernek yönetiminden arkadaşlarla görüştüm, eğer dernek üyeliği için tt-rating üyeliğini de zorunlu yaparsak, lig maçları ve rating maçlarının sonuçlarını da aktarırsak bayağı aktif olacağız. Ben gerekli temaslarda bulunmaya devam edeyim. En azından 2012 başından itibaren böyle bir düzenleme yapabiliriz.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Fatih bey, İstanbul'da da durum farklı değil. Birçok derneğin haberi ve bilgisi olmasına rağmen sadece UPS kulübü (Nurullah ÜNSALVER hoca daha doğrusu) tt-rating'e destek çıktı (Eskişehir, Rize, Malatya gibi şehirlerdeki bireysel destekleri de unutmayalım...) İsim vermeme gerek yok ama diğerleri dolaylı veya dolaysız yoldan bu sistemi sadece kendi bünyelerinde kullanmak gibi bir yaklaşım gösterdiler. Yani "bize kodları ver, bizim salona gelenler için kullanalım" dediler kısacası.... Neyse, yeni geçtiğimiz yerde TT-rating üyeliğini zorunlu kıldık, hatta hemen lig başlattık (puanlara göre grupları oluşturup). Herkes memnun... Bu sezon bitince yeni sezonda talebi nasıl karşılayacağız onu düşünüyoruz. 4-5 masa yetersiz kalacak çünkü... Selamlar
cagan Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Yer: Bursa Veteranlar Masa Tenisi Derneği Kahramanlar: Dernek bekçisi ve birazdan kapıdan dönecek olan masa tenisi sever - Kolay gelsin, ben masa tenisi oynamaya gelmiştim. -- Yassah Hemşerim, giremezsin. - Sebep? -- Derneğe üye olmayan giremez. - E tamam üye olalım o zaman, ne yapmam lazım? --Yaşın tutuyor mu, ehliyetin var mı, vizite kağıdın var mı, pasaportun var mı, kafa kağıdın var mı, oyun var mı, buyun var mı, ikametgah senedin var mı...? - Var var, hepsi var. Artık oynayabilirim değil mi? --Yok daha değil. TT-Rating'e üye olmazsan giremezsin. - Nasıl yani? O ne ki? -- info@tt-rating.com adresine bir boy fotoğrafınla özgeçmişini at, rakedin kombinasyon değilse işin zor. SBS setinden geçemezsen işin daha da zor. Neyse dediklerimi yap, üye ol gel oynamaya başlayabilirsin.... Sonuç: Türkiye'de masa tenisi gelişiyor. Ben söylemiyorum rakamlar söylüyor. Neyse susayım ben en iyisi, Rating'lerim sıfıra inecek yoksa
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Zorunlu kıldık dediysem, ücretlerde ufak bir indirim uyguluyoruz, eğer TT üyesi isen. Yoksa herkese açık tabiiki : www.MasaTenisiSalonu.com 'da yazdığı gibi yani.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Bu arada Vladimir Samsonov 1995'den itibaren ilk kez ilk 10'un dışına çıkmış. 16 yıl, dile kolay...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap