bsg18 Oluşturma zamanı: 29 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 29 Kasım, 2011 Merhabalar.Bu gün başıma kötü bir olay geldi raket sapının tutma yeri cıktı.Tahta tutkalı ile yapıştırdım.Asıl sorun bu değil lastikler.Lastikler süngerinden çıkıyor.Özel bir yapıştırıcım yok.Bunu ne şekilde ve hangi (uhu,japon vs...) yapıştırıcılarla yapıştırabilirim? Ayrıca lastiğe zarar verir mi? Saygı ve selamlar....
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2011 hazır raketlerde sık rastlanır durum. Normal lastiklerin ekstra bir durum olmadıkça böyle davranması normal karşılanmaz.. Ekipmanınla ilgilidir muhtemelen yahut sen farkında olmadan bişey yapmşsındır üretim hatası da olabilir ama hiç sanmıyorum
bsg18 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 Lastik süngerden ayrılıyor bazı yerlerde, bazı yerlerde ise ikisi birlikte tahtadan çıkmaya başlamış
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 Yukarıda da bahsedildiği üzere hazır raket herhalde. Bali sür yapıştır eğer elinde su bazlı yoksa... (hazır raket ise)
bsg18 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 Yukarıda da bahsedildiği üzere hazır raket herhalde. Bali sür yapıştır eğer elinde su bazlı yoksa... (hazır raket ise) Evet hazır raket.Peki 404 diye bir yapıştırıcı var japon.O olurmu?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2011 Eğer tüm yüzeye sürebilirsen neden olmasın? Ama çok sert Japon ise lastiğe zarar da verebilir (eritir, büzüştürür gibi....)
bsg18 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Keşke yapıştırmasaydm 404 ile. Sünger ile lastiğğin arasinda sert bir katman oluşturdu..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap