swan Oluşturma zamanı: 21 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 21 Kasım, 2011 Arkadaşlar toptan alışveriş yapan iş sitelerinde kullandığımız lastiklerin çoğuna rastladım (alibaba dhgate vs.) ve burada lastik fiyatları tenergy için 55 dolar spinart için 52 dolar vs. yani normal fiyatından çok ucuz ve Amerika'ya gönderdiklerinde kargo ücreti almıyorlar (Türkiye için 25-30 dolar kargo ücreti isteniyor) Diyeceğim şu ki; geçenlerde alman üretimi lastiğin almanyadan uzaklaştıkça fiyatının ucuzladığını konuşmuştuk. Bu toptancılar stiga, xiom... tüm lastikleri satıyor neredeyse. demek ki alman lastikleri dahi Çin'de üretiliyor. Butterfly'ın sitesinden bile alsak durum böyle belki de.
-Gökhan- Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2011 TSuBaSa Doğru Söylemiş Çoğu Lastik Japonyada Üretilyor.
Enduro Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Japonya'daki üretici firmanın adı ne bilen var mı?
umur Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 hayırdır fabrikayı almayı mı düşünüyorsun
Mr.Fly Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 uzakdoğu mallarına hiç güvenmiyorum pahalı olsun yeter ki kaliteli olsun ucuz alıcaksın raket ne kadar pahalıysa o kadar az darbe alıyor.
Enduro Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2011 hayırdır fabrikayı almayı mı düşünüyorsun ?
swan Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2011 bir de ilginç bir durum var bu arkadaşlar 30 dolara varan gönderme ücreti isteyebiliyorlar. çinden lastikleri en ucuza almanın yolu nedir? mesela gambler outlaw almayı düşünüyorum 2-3 ay sonra. nasıl bir yol izlemeliyim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap