abdullah54 Oluşturma zamanı: 17 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 17 Kasım, 2011 Masatenisi.com dan 2 adet Friendship lastik aldık.ama tahtaya yapıştırıken pek iyi yapışmad.Lastik yüzeyi dümdüz değilde girintili çıkınltılı bazı yerleri şişik şişik oldu.Söküp takmayı düşünüorüz.ama bi foruma sorayım dedim.Soracaklarım şunlar: ''Sökerken nası sökmeli,yapıştırırken nası yapıştırılmalı bu işin püf noktaları nelerdir,nasıl malzemeler kullanılmalı,yapıştırdıktan sonra neler yapmalı...''
oğuzhan33 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 tahtadakı solusyonu söktunuz mu ?
abdullah54 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 Şu an sadece sökme kararı aldık solüsyon : DHS Aqua Glue
oğuzhan33 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 solusyon hakkında bılgım yok ama bnde bır kez sokmeden ypıstırdım olmadı söktum tkrar ypıstrdım guzel olmustu :)
abdullah54 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 Tahta temizken yapıştırdık.
Burak86 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 En iyisi tahta ve lastiğin altının temiz olması sonra güzelce solüsyonlanması ve yeteri kadar bekletilmesi.
swan Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2011 ben genelde önce sapı oturtuyorum lastiği yavaş yavaş tahtaya yayıyorum ruloya da gerek kalmıyor. ama bombeli çin lastiklerinde rulo çok yardımcı olabilir.
abdullah54 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 Sökerken sadece yavaşca çekicez mi? Yapıştırdıktan sonra üstüne kitap falan koymaya gerek var mı ?
abdullah54 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 Lastiğe ve tahta ya solüsyonu sürdükten sonra 15-20 dakka bekliyor.
Levent67 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 anladığım kadarıyla öncelikli sıkıntınız lastiği sökme işi.... yan tarafından açarak sökmeye başla,yani şöyle tarif edebilirim;raketi saat kadranı olarak düşün,sap kısmı altıyı göstersin, lastiği üç yönünden dokuza doğru açarak sök (veya dokuzdan üçe),,,ama sökerken çok abanıp zorlama,, hani öyle ucundan tutupta birdenbire (ağda yaparcasına) cart diye çekme,yavaş yavaş destekli bir şekilde açarak söküm yapabilirsin...zaten yapıştırma konusunda bir dolu video var ,seyredip halledebilirsin.
abdullah54 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 Çok gzl bi cevaptı çok saolun
Levent67 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 rica ederim dostum,,,,,haaa yapıştırdıktan sonra üzerine kitap falan koymaya gerek yok,,,,sürdüğün yapıştırıcı yeterince kuruyuncaya kadar bekledikten sonra gerek kalmaz,,,yapışan yüzeyde hava kabarcığı kalmaması için rulo (çok bastırmadan )kullanmak gerek ,,,
abdullah54 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2011 Peki yeniden solüsyon sürünce lastik daha sert ve daha hızlı olur mu ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap