swan Oluşturma zamanı: 13 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 13 Kasım, 2011 arkadaşlar raketin sapına tornada alt kısmından matkapla delik açtırıp freze ile içini biraz hafifletirsem ne olur? deneyen var mı? tahtayı bozar mıyım
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Tabiiki bozarsın. Tahtanın ağırlık merkezi öne doğru kayar böylece dengesi bozulmuş olur.
Burak86 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Firmalar tahtaları yaparken kendileri en iyi şekilde yapıyorlar senin yapacağın değişiklikler tahtanın dengesini bozar bence yapma.
Enduro Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Stiga'nın WRB sapını beğeniyorsan bence yapabilirsin. Sapın tam ortasına değilde sadece sapı oluşturan parçalara iki ayrı delik açarsan Donic'in SENSO sapından yapmış olursun. Tabiki denemeden sonucun nasıl olacağı bilinmez, daha iyi de olabilir daha kötüde.
Bora Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 hangi tahta için uygulanacağı çok önemli. ağırlık merkezi raketin kafasına doğru olan (head balanced) tahtalar için yaparsanız ciddi rahatsızlık verebilir. hatta üzerine 1 çift ağır lastik de takarsanız çekilmez olur. fakat kompakt tahtalar, ağırlık merkezi sapa doğru olan tahtalar (center balanced) için yaparsanız çok da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. yinede bu işlemi yapmak yerine tahta değiştirmek en mantıklı çözüm olacaktır.
swan Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2011 düşündüğüm şey 2mm genişliğinde 4 mm uzunluğunda oval bir çukur. vibrasyonu engellemek için de içinde pimapen sabitlemek için kullanılan silikon sıkacağım. belki yapan olmuştur deneyimlerini yazan olur diye düşündüm. yorumlar için teşekkürler vazgeçtim.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2011 düşündüğüm şey 2mm genişliğinde 4 mm uzunluğunda oval bir çukur. vibrasyonu engellemek için de içinde pimapen sabitlemek için kullanılan silikon sıkacağım. belki yapan olmuştur deneyimlerini yazan olur diye düşündüm. yorumlar için teşekkürler vazgeçtim. Ben merak ettim yap bi görelim çünkü sanırım yapacak kimse yok ama bence silikon ağırlığı artıracak ve yoracak...
swan Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2011 tufan hocam vazgeçtim. bilenler yapma diyorlarsa bildikleri vardır. sen de raketi bozacağımı söylemişin zaten
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2011 silikon yerine köpük (kendinden genişleyen) sıkabilirsiniz, oldukça hafif bir madde ve kuruyunca da vibrasyonu engeller bence. http://poliuretan-kopuk.ucuzu.com/sista/poliuretan-kopuk-750ml-12-adet-fiyatidir-p46459419/galeri.html
swan Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2011 hakan hocam vazgeçtim ben. yıllar sonra tahtama dönüş yaptım, geçenlerde de bir iki oynadım. ne eskisi kadar yavaş ne eskisi kadar hantal geldi. topu da elimle atsam bu kadar isabetli gider, özlemişim yahu düşünerek oynayabilmeyi. Ozan bey verniğini de sürdü bir daha dokunmam.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap