enerji05 Oluşturma zamanı: 11 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 11 Kasım, 2011 Van gene 5.6'lık bir darbeyle felakete uğradı. Yakınlarını kaybedenlere Allah sabır versin. Lütfullah Hoca ve ailesi nasıl acaba, merak etmemek elde değil. 1
Enduro Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Lütfullah hocamla az önce görüştüm, kendisi halen bayram tatili için gittiği memleketi olan Denizli'de, haftaya Van'a geçecekmiş. Ailesi Denizli de kalacakmış. Kaldığınız ev ne durumda diye sorduğumda evin haşat durumda olduğunu ve kalacak bir yerler bulmaya çalışağını söyledi. Forumdaki arkadaşlara selamı var. Çok zor bir durum, Allah oradaki insanların yardımcısı olsun.
omerfaruk Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 O binalara nasıl sağlam raporu veriyorlar anlamıyorum. Herkese geçmiş olsun Ölenlere rahmet kalanlara sabır diliyorum. Lütfullah Hoca Denizli nin neresinden bilen var mı?
ozgur seker Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Nasıl bir yazı yazacağımı bilemedim. Acılarını paylaşmaya çalışıyoruz. Allah yardımcıları olsun
turushanovgu Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 geçmiş olsun, inşallah Allah tüm vatandaşlarıma yardım eder, ölenlere Allah rahmet eylesin, yakınlarına Allah sabır versin
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Ben de ölenlere rahmet, yakınlarını kaybedenlere sabır diliyorum. Orada soğukta yaşamlarını sürdürmeye çalışan vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyorum.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Kasım, 2011 zor bir durum biz bile ağrıda beşik gibi sallanıyoruz burada psikolojimiz alt üst oldu van dakileri düşünemiyorum.ALLAH sabır versin
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap