Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2011 Arkadaş Mattenet ısrarla masadan uzaklaşıp topu kaldırıp durdu üç set boyunca. Bunu yaptığı zamanların %20'sinde falan sayıyı kendisi almıştır ama devam etti. Son sette yapmadı ama iş işten geçti tabii.... 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2011 Mattenet agresif oyunundan uzak kalınca,yenilmeyi sonuna na kadar hakketti.
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2011 mattenet teslim bayrağını çekti :) bi dahaki turnuvaya kısmet artık pariste turnuva ne zaman düzenlenirse ...
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2011 Şu an Oh Sang Eun ile Jun Mizutani'nin maçı var, durum 1-1. Joo ile Timo'nun maçında Joo'ya set aralarında taktik veren Oh Sang Eun'du, şimdi de Oh Sang Eun'a koçluğu Joo yapıyor. Kore'de masa tenisi koçu mu yok nedir?
Bora Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2011 Kore'de masa tenisi koçu mu yok nedir? takım maçı olmadığı için hocalar gelmek istemedi herhalde. mizutani'nin de başında duran yoshida kaii. normalde güney kore'nin hocası yoo nam-kyu. Arkadaş Mattenet ısrarla masadan uzaklaşıp topu kaldırıp durdu üç set boyunca. işte bu yüzden maze'i değil de waldner'i özlüyoruz.. bu arada mizutani - oh sang maçının 6. seti tek kelimeyle harikaydı. oh, paralel-köşe (1-1) kombinasyonuyla çok sayı aldı. 1
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 ITTV'de oyuncularla yapılan röportajların bazılarını izledim. Timo Boll biliyorsunuz çok centilmen bir oyuncu olarak bilinir. Röportaj Joo'ya yenildiği maçtan hemen sonra yapılmasına karşın sürekli gülümsüyordu, neşeliydi. Spiker bunun nedenini sorunca "kendi oyunumdan çok memnunun, gayet güzel oynadım" dedi. Yenilmesini ise, Joo'nun performansının zirvesinde olmasıyla açıklayıp, maç çok zevkli geçtiği için ona, güzel bir atmosfer yarattıkları için seyircilere teşekkür etti. Sadece sakatlığı yüzünden oyuna ve antrenmanlara biraz ara verince fiziksel kondüsyonunun çok iyi olmadığını, şu an yorgunluktan öldüğünü söyledi. Spiker Joo'ya da başarısının sırrını sorunca Joo öncelikle salondaki güzel atmosferi, daha sonra da halen fiziksel kondüsyonunun çok iyi olmasını belirtti. Geçmişte Timo'yu bir kez yenebildiğini, kendisine bunu sürekli hatırlatarak inancını koruduğunu söyledi.
Enduro Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Timo hakkatten çok centilmen, örnek bir sporcu, kendisini yürekten alkışlıyorum. Salon tıklım tıklım dolu ve seyirci atmosferi gerçekten muhteşem, 2003 dünya şampiyonasını hatırlatıyor insana. Demek ki Fransız'lar masa tenisini çok seviyor.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Zhang Jike, Joo Se Hyuk'tan ilk seti rahat aldı. Belirgin bir taktik uyguluyor gibi görünüyor. Önce masanın bir tarafına doğru kararlı, tutarlı spinler, sonra aniden diğer tarafına hızlı bir spin. Eh, görünüşe göre işe de yarıyor...
fatih engin Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Zhang zorlanmadan alıyor setleri. Joo'nun elenmesine seviniyorum çünkü oyununu seyretmek beni sıkıyor. Hep chop hep chop nereye kadar?
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Zhang Jike yine güzel oyununu gösterdi: 4-0. Spikerlerden birisi Jike'ye Çin'de "savaşan köpek" dendiğini söyledi: Strese girdiğinde, karşısındaki saldırganlaştığında kendisi de giderek daha iyi savaştığı, daha kuvvetli olduğu için. Enteresan bir benzetme. Evet, ilk finalistimiz belli. Şimdi de Wang Hao'nun Mizutani'yi yenmesini izleyelim :)
fatih engin Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Wang-Mizutani maçının çok zevkli geçeceğini düşünüyorum. Yanılmam inşallah.
fatih engin Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Mizutani tutuk başladı. Wang'ın atak yapmasını bekliyor. Bu şekilde set bile alamaz bence.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Wang Hao - beklendiği üzere- Mizutani'yi rahat geçti. Yine final Çinlilere kaldı. Ben final maçının güzel geçeceğini düşünüyorum. Bizim saatle 18:00'de...
Enduro Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Wang Hao'yu Mizutani'ye karşı çok hırslı ve istekli gördüm. Final maçında Zhang Jike'ye karşı Dünya Şampiyonası'nın rövanşını almayı başarabilecek mi acaba? Güzel maç olacak gibi. Bu arada maç bizim saatle 17:00'de başlayacak. Yerel saatle (Paris GMT+01) 16:00'da başlıyor.
Enduro Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Joo-Mizutani 3.'lük maçı başlıyor...
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Joo Se Hyuk kariyerinin en iyi derecesini yakaladı. Bravo. Timo ile maçında bunun işaretlerini vermişti. Az sonra Wang Hao - Zhang Jike finali başlayacak. Seyreyleyelim.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Wang Hao 1-0 önde. Hızlı başladı. Ama daha yeni ısınıyor gibiler.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Wang Hao 2-0 önde. Jike'nin oyunu tutuk devam ediyor. Wang Hao güzel taktiklerle sayıları topluyor.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Wang Hao 1-0 önde. Hızlı başladı. Ama daha yeni ısınıyor gibiler. Wang Hao 2-0 önde. İlk 2 sette keyif yok. İki tarafta çekingen oynuyor sanki. Zang maçı satmış
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Zhank Jike vitesi yükseltti nihayet: 2-2
Bora Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 ittv den izleyebilen varmı? sürekli donuyor ve görüntü karanlık bende..
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Ben izliyorum ama bu 4 .sette etraf karardı gibi oldu cidden. Ama donma hiç olmadı.
fatih engin Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 2. t-shirt olayına doğru gidiyoruz sanırım :) 1
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 2. t-shirt olayına doğru gidiyoruz sanırım :)
fatih engin Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2011 Ne zaman yırtacak diye beklerken tuttu tshirtü tribünlere attı :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap