abdullah54 Oluşturma zamanı: 2 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 2 Kasım, 2011 Raketim sapından kırıldı.Kombi raket kullanıyorum.Karbon tahta.Tahtanın sapındaki ele iyi oturması için esas katmanların bulunduğu yeri kaplayan kısımlarından biri raketn yere düşmesi sonucu çıktı kırıldı herneyse.Bunu geri yapıştırsak birşey olurmu ? Yani raketin yapısını etkiler mi ?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2011 Yapıştırması maliyetli bir olay değil. Hemen yapıştırıp denemeni tavsiye ederim.
abdullah54 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2011 Raketi bi arkadaş kırdı da eğer bi fark olursa parasını veririm dedi.Şimdi oyunu çok etkilemiosa para almam. Ama ben raketi bayadır kullanmamıştım.Raketimi unuttum diebilirm
Burak86 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2011 yapıştır dene eğer sorun olursa arkadaşını ara hemen ama oynarken kafana takmaman önemli.
abdullah54 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2011 Tmmdır.Sanırım bi fark yok.ama gerçekten çok iyi yapıştırdım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap