Ningauble Oluşturma zamanı: 1 Kasım, 2011 Oluşturma zamanı: 1 Kasım, 2011 Merhaba, Mambo GP lastigini denemis olanlar varsa vega europe, elite vb. ile karsılastırabilir mi? Teşekkürler
Ningauble Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 xiom solo tahta uzerine vega europe ve x-plode sensitive almaya karar verdim, tesekkurler
karpatlar Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Xiom Solo tahtasının sapı biraz ince gibi , haberiniz olsun. Ben kauçuk grip kullanıyorum ve tam elime göre oldu.Elim terledikçe sapa daha kuvvetli yapışıyor ve kaymıyor.Bu tahtadan memnunum.
Ningauble Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 zaten almayi dusunuyordum, tesekkurler. en son cift tarafli x-plode sensitive almaya karar verdim.
ugur yalçın Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Tsubasa sanırım GP'yi eski Mambo lastiklerle karıştırdınız. Mambo GP su bazlı solüsyonlarla kullanılan yeni nesil bir lastiktir. http://masatenisi.com/UrunDetay.asp?KategoriID=2&UrunID=72 Lastiği su bazlı solüsyonla kullanıyorum ve kesinlikle yavaş değil, hele hele spini eminim herkesi tatmin eder. Tamam Calibra Sound gibi hızlı değil elbette ama bu kadar az bir hız eksikliği ancak profesyoneller için bir problem olur diye düşünüyorum. Son tahlilde Mambo Gp hız / kontrol dengesi açısından çok başarılı ve tatmin edici spin değerlerine sahip bir lastiktir.
Ningauble Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2011 x-plode sensitive mi daha spinlidir, mambo gp mi?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap