Yasin_Ozdemir Oluşturma zamanı: 30 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 30 Ekim, 2011 Euro-Asia Cup: Alexei Smirnov-Chuan Chih Yuan 1
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Euro-Asia Cup: Vladimir Samsonov-Joo Se Hyuk 1
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Euro-Asia Cup: Xu Xin-Dimitrij Ovtcharov 1
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Euro-Asia Cup: Tang Peng-Adrien Mattenet 1
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Euro-Asia Cup: Tang Peng-Michael Maze 1
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Euro-Asia Cup: Chuan Chih Yuan-Adrien Mattenet
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Euro-Asia Cup: Joo Se Hyuk-Dimitrij Ovtcharov
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Euro-Asia Cup: Xu Xin-Vladimir Samsonov
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Michael Maze vs Gao Ning[Euro-Asia Cup 2011] 1
ararat1973 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Xu Xin - Samsonov maçında ponpon kızlar gördüm. Bence iyi fikir. Belki masa tenisi bu sayede hak ettiği ilgiyi bulur, tribünler dolar. Bu arada Tang Peng iyi bir performans sergilemiş, Joo ise Dimitri yi dağıtmış.
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2011 Sonuç malumun ilanı oldu tabii, Asya aldı. Samsonov şu sıralar oynadığı vasat oyununu devam ettirmiş. Michael Maze çok çok kötü oynamış. Mattenet'in oyunu giderek gelişiyor, hadi bakalım. Ovtcharov - Xu Xin maçı bence bu turnuvanın en güzel maçı olmuş. Ovtcharov neredeyse maçı alacaktı, bu kadar yaklaşması bile başarıdır. Bravo. Xu Xin gibi bir oyuncudan top spin rallileri almış, bir çok yerde de çok güzel bloklar yapmış. Bu Maze içime dert oldu ya, birşey değil tahtasını kullanıyorum, değiştirsem mi acaba :)
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2011 Euro-Asia Cup: Alexei Smirnov-Gao Ning
ararat1973 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Sonuç malumun ilanı oldu tabii, Asya aldı. Samsonov şu sıralar oynadığı vasat oyununu devam ettirmiş. Michael Maze çok çok kötü oynamış. Mattenet'in oyunu giderek gelişiyor, hadi bakalım. Ovtcharov - Xu Xin maçı bence bu turnuvanın en güzel maçı olmuş. Ovtcharov neredeyse maçı alacaktı, bu kadar yaklaşması bile başarıdır. Bravo. Xu Xin gibi bir oyuncudan top spin rallileri almış, bir çok yerde de çok güzel bloklar yapmış. Bu Maze içime dert oldu ya, birşey değil tahtasını kullanıyorum, değiştirsem mi acaba :) Bu aralar Zang Jike ın tahtası moda:) 1
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Bu aralar Zang Jike ın tahtası moda:) Evet de bana All+ tahta lazım. Üstünde sürekli kaybeden bir insan ismi olmaması moral motivasyon açısından iyi tabii ama... :) Ya bir de o tahta 250 lira diyor. Vay vay vay....Zengin sporuna dönüyor bu masa tenisi.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2011 tang pengin mattenet ile maçı çok hoşuma gitti tang peng çok enteresan alışılmışın dışında orijinal vuruşlar yapmış. maze yi de yenmiş. çok beğendim kendisini. ovtcharov xu xin maçında da ovtcharovun set alacağını düşünmüyoken 2 set aldı ve çok iyi oynadı. ama joo da ona dersini verdi
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap