umur Oluşturma zamanı: 26 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 26 Ekim, 2011 kardeşimde yasaka max wood var daha yaşı 8.topu iyi hissedebileceği aşırı hızlı olmayan ve spinli lastik tavsiyelerinizi bekliyorum.ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2011 1.7 sriver fx veya 1.8 rapid soft
Bora Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2011 calibra lt sound, oynaması aşırı kolay ve top hissi iyi olan lastik. çok spinli de değil, çok hızlı da değil. aurus bunun spinli versiyonudur diye tahmin ediyorum.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2011 Bence LT Sound gayet de hızlı.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 uğur hoca sigma tahta üzerine lt sound kullanıyor, bence epey hızlı lastik
ekrem Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 lt sound lastiği bh için almıştım ,ama pek kullanamadım. Oldukca hissis geldi, hız olarak fena sayılmaz.şimdi fh'dim de kullanıyorum,fazla spinli bir lastik diye söylenemez alışmanıza bağlı . Bence parasını hak etmeyen bir lastik.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 Yeni yeni oynamaya başladığım zamanlarda Sigma tahta üzerinde çift taraflı calibra kullanmıştım.O zamanlar çok hızlı gelmişti ama hızı kadar spini yoktu.Çok fazla hisli olmamasının yanında çabuk deforme olan bir lastik
umur Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2011 tibhar ın optimum serisi var o nasıl olur acaba?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap