yasineymen Oluşturma zamanı: 20 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 20 Ekim, 2011 Bursa Mustafakemalpaşa da oynayacak yer ve arkadaş varsa bu siteye takılan lütfen bana ulaşsın. mustafakemalpaşa ya taşınıyorum bundan sonra hep orada olacağım gibi duruyor. hangi tarihte görürseniz görün bana ulaşın. numaram: 0536 395 99 91
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2011 Selam. Kemalpaşa'da, derneğimizin iyi oyuncularında Aydın kardeşimiz var. Kendisi de zaten orada oynayacak birilerini arıyordu. Devlet Hastanesi acilinde çalışıyor, sağlıkçı. Numarasını kendisinden aldığım izinle yazıyorum: 05373369432 Zaten haftada 3 gün bizim Dikkaldırım salonuna gelir, siz de onunla gelirsiniz, tanışmış oluruz. Görüşmek üzere...
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2011 Sağolaın Fatih hocam tüm bilgileri vermişsin.Yasin arkadaşımız Mustafakemalpaşa'ya taşındığında onunla beraber maçlarada geliriz.Banada oyuncu lazımdı iyi oldu.
erdoğdu Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2011 yakın olsa gelirim be yasin kardeşim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap