Enduro Oluşturma zamanı: 19 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 19 Ekim, 2011 Farzedelimki bundan sonra farklı ekipman deneme imkanınız olmayacak. Size ekipman seçimi için son bir şans veriliyor ve bundan sonra hep bu ekipmanla oynayacağınız, asla farklı ekipman kullanamayacağınız belirtiliyor. Bir tahta ve iki lastik seçme hakkınız var, hangi ekipmanları tercih ederdiniz? Benim seçimim aşağıdaki gibi olurdu; Tahta: Clipper Wood (Legend) FH: Tenergy 05 FX (2.1) BH: Tenergy 05 FX (2.1)
ozgur seker Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 forehand kesinlikle haifu olurdu ya blue whale 2 yada diğerlerini denemediğim için bişi diyemicem ama onları da sevecekmişim gibi geliyor. acayip alıştım ve çok seviyorum forehand lastiğimi. diğerleri hakkında ekipman denemediğim için bişi diyemem.
Enduro Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 "Şu yada şu veya bu..." deme şansınız yok. Bir tahta ve iki lastiği net olarak belirtmeniz gerektiğini farzedin. Ekipmanın fiyatının da bir önemi olmasın. Bu durumda muhtemelen sizin için en kullanılabilir (oyununuza en çok uyan, en beğendiğiniz) ekipmanlar tercih sebebiniz olacaktır.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 2-3 ay sonra lastikler zaten eskiyeceği için. Cevabım: faketmez... Yoksa bundan mı olsun ? http://www.thedesigntown.com/products/3357/The-Table-Tennis-Mittens..asp
Enduro Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 Eskiyince aynısından olmak şartı ile yenilemek serbest Hakan hocam. Ayrıca; Soru: Peki seçtiğim ekipman üretimden kalkarsa ne olacak? Cevap: Üretimden kalkanın yerine farklı bir şey seçilebilir. Soru: Sünger kalınlığını değiştirebilir miyim? Cevap: Evet. Soru: Tahtaya vernik, cila, boya vs. atabilir, lastiklere kimyasallar uygulayabilir miyim? Cevap: La havle...
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 özgür şeker kardeşime katılıyorum forhandime haifu bh'yede bunlardan birini alırdım rakza7 yada soft tenergy 64 yada 05. tahtamıda ya aynı tutardım yada onun cr olanını alırdım Ozan abi bir soru ? Ozan abi bu aurusta bukadar ne var biraz açıklarmısın bilgilenlim
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2011 peki %90 aynı performansı segiliyebilirmi bu 1. sorum 2. sorum ise yeni düzenlemeler felan getirildi yurtdışından getirtmek okadar avantajlı oluyormu
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2011 Çifti 73 lira süpermiş.Getirten olursa kargoya ortak olabilirim
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2011 Ortada bir yanlışlık var heralde çifti 73 tl olamazda tek tenergy fiyatına çift aurus denilmek istenmiş sanırım.
Enduro Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Primorac 7000 Ongun hoşgeldin. Nerelerdesin, özlettin kendini. Sen olmayınca forumda ciddi bir eksiklik hissediliyor haberin olsun.
bsg18 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2011 Direk gider spin spor u alırdım bedava ise..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap