Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2011 buda ağır çekim hali http://www.youtube.com/watch?v=FOxGhZps1PY
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2011 Yavaş çekim de bile çok hızlı. Aşırı derecede top spin verecekki top masaya tekrar düşssün. Doğru mu düşünüyorum?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2011 karşılamak da sıkıntılı, karşılayınca atana da yazık olabilir :)))))
cagan Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2011 Attığı servislerin birkaç tanesi gayrınizami, sadece 1 ve 2. servisler nizami. Benim gördüğüm kadarıyla top gereken yüksekliğe ulaşmıyor birkaç servisinde ve tam inişe geçmiyor top. Belki ben yanlış görüyorum ama oldum olası düz ve hızlı servisleri masa tenisine yakıştıramamışımdır. Arada bir yedirmek amacıyla atılabilir ama üst düzey hiçbir oyuncu bu servisi bir defadan fazla yemez, isterse ışık hızıyla atsın.
enerji05 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Bu servisi karşılamak imkansız bence. Şut gibi geliyor fakat riskli bir servis, topun dışarı gitme olasılığı fazla.
Enduro Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Hakan hocama katılıyorum, bence de aşırı top spinli bir servis. Backhand tarafı ile iyice kapatıp müthiş bir hızla vuruyor. Bana 100 defa atsa 99'unu bırak karşılamayı topu göremem bile. 1 tanesini de kendisi kaçırır.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 akıl almaz bir servis görünen köy klavuz istemez...
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Refleksleri hızlı forhandi düzgün ve yumuşak olan oyuncuların karşılıyabileceği bir servis gibi ama tabi asıl soru karşılama değil bu servisi atabilme bence zor olanda bu bayağı bi emek ister sanırım.
Burak86 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 bence asıl konu hakem bunları nasıl görüp anlayacak 2
Sergent Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Sağ el ile oynayan biri için servis attığ köşe çok ilginç. Solak rakipler için belki etkili olabilir ama sağ el ile oynayanlar için fazla dezavantaj olacağını sanmıyorum. Bh.köşesine atılacak toplarda zor durumda kalma ihtimali yüksek.
tufan Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2011 helal olsun çocuk çalışmış yapmış ama iyi top bekleyen birisi servisi de hissettimi aynı hızla karşıya gönderir turushan beyin dedigi gibi avantaj dezavantaja dönebilir ha benim gibi servis yeme problemi olan kişiler icin maca bile çıkmaya gerek yok :))
ysonmez Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2011 sağ elini kullananlar için forehandde çok zor çünkü dikkat ettiyseniz masanın o kadar kenarına düşüyo ki beyaza bu kadar hızlı düşen bir topu karşılamak hiç kolay değil.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2011 evet sağ elini kullananlar için karşılanması zor bir top..Benim tabirimle topa öpücük (top ile raketin buluşma anında raketi geriye çekme) atmak lazım.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2011 Çok çalışılması gerekiyor ama imkansız da değil..Ama eleman hakkını vermiş helal olsun
aaozkan Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2011 servis atarken topun çarptığı ilk nokta masa nın kendi bulunduğu tarafa en yakın noktaya hızla çarptırıyor topu ama yavaş izlerkende baktım top spin hareketi göremedim, ama dediğiniz gibide top spinsiz hayatta gitmez gibi geliyor valla helal olsun zor zanaat
swan Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2011 top spin değil side spin, top rakibin rakete değer değmez masanın dışına uçsun diye ters köşeden atıyor. Masanın diğer ucundan atsa aynı hızla kendi masasına döner çünkü.(top sola dönüyor yani) Başlangıç seviyesinde kullanılan servislerden birini almış geliştirmiş ama akıllara zarar bir servis olmuş.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap