alperen67 Oluşturma zamanı: 10 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 10 Ekim, 2011 bekent tarafım kötü. sert şutları karşılayamıyorum. bunun sebebi nedir. yorumlarınızı bekliyorum
MerterGüvenç Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2011 sorun sadece sert gelen toplar ise anteman ve maçlar kısacası tecrübe ile olucak bir şey
alperen67 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2011 ben bir takımdayım. daha yeni lige girdim. acaba bu tecrübe kaç senede oluşur.
MerterGüvenç Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2011 ohoo daha kazanacağın çook tecrübe var küçüksün daha
bsg18 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2011 Benim backhandlerim çok iyi forehand larm da idare eder. Çok uygun pozisyonlarda smaç çakıyorum,çok iyi gidiyor ve sayı oluyor.Bu konuda rahatım . Ama servislerimde daha etkili kullana bilmek için neler yapmalym.Bİr kötü haber de çevremde çalşabilceğim bir alan yok.Bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum...Teşekkürler.
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 rakibine şut atması için pozisyon verme. Kesikle oyuna başla şut yapmasını zorlaştır. Ayrıca nasıl bir şut olduğunu da sezmen lazım topa az da olsa basabilmekte ise rakibin yada sert geliyorsa zorlanman normal . Zamanla düzelmeyecek fazla şey yoktur :)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Benim backhandlerim çok iyi forehand larm da idare eder. Çok uygun pozisyonlarda smaç çakıyorum,çok iyi gidiyor ve sayı oluyor.Bu konuda rahatım . Ama servislerimde daha etkili kullana bilmek için neler yapmalym.Bİr kötü haber de çevremde çalşabilceğim bir alan yok.Bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum...Teşekkürler. İstanbul'un neresi?
bsg18 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2011 Ateşehir de Örnek Mahallesi`ndeyim..
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2011 Örnek mahallesinde isen, sana çok yakın oturan bizim arkadaşın yaptığı gibi, bisiklete atlayıp bizim salona gelebilirsin.
bsg18 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2011 Sİzin salon nerede? Özel mesaj olarak atarsan sevinirim.Çünkü buraları çok zor buluyorum.
Recommended Posts