m1461 Oluşturma zamanı: 1 Ekim, 2011 Oluşturma zamanı: 1 Ekim, 2011 arkadaşlar 4 yıldır masa tenisi oynuyorum atak ve defansta iyiyim masaya yakın veya uzak oynayabiliyorum raket almak istiyorum da sizce timo boll platin nasıl bir rakettir yoksa kombo mu önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum :)
enerji05 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2011 arkadaşlar 4 yıldır masa tenisi oynuyorum atak ve defansta iyiyim masaya yakın veya uzak oynayabiliyorum raket almak istiyorum da sizce timo boll platin nasıl bir rakettir yoksa kombo mu önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum :) timo boll platin eğlence (pinpon oynamak) içindir. kırtasiye veya oyuncakçılarda satılabilir. oyuncak tabanca veya oyuncak ayı gibi bir şey. 4 yıldır masatenisi oynayan birisi masatenisi ekipmanları çeşitleri bakımından hayli zengin olan ülkemizde bu soruyu sormaması lazım. siz nerede yaşıyorsunuz ve nasıl bir ortamda masatenisi oynuyorsunuz merak ettim.
m1461 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2011 peki bu nasıl bi de masatenisi.com güvenli bir sitemidir acaba? tahta FRIENDSHIP - Instinct + backhand FRIENDSHIP - 729 FX forehand FRIENDSHIP - 729 Geo Spin
Burak86 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2011 Anladığım kadarıyla hazır raketle oynuyorsun. Eğer raket alacaksan profesyonel raket almanı tavsiye ederim ancak alacağın malzemelere dikkat etmen lazım çünkü senin oynadığın hazır raketlere göre çok daha hızlı olacaktır.
m1461 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2011 peki off+ ya da off olarak önerdiğin bi pro raket var mı ?
Recommended Posts