alpirinko Oluşturma zamanı: 30 Eylül, 2011 Oluşturma zamanı: 30 Eylül, 2011 Merhaba atak oynuyorum, klüp oyuncusu değilim hobi oyuncusuyum. Hazır butterflyla oynuyorudum, şunları beğendim siz ne dersiniz? donic coppa tagora lastik. donic burn all + tahta. şimdiden teşekkür ederim. Bir de saçma soru olacak ama lastiği alınca ön ve arka olarak geliyor değil mi? Tek tarafa vermiyoruz o parayı :)
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2011 tabikide tek tarafına veriyorsunuz aldığınız sitede siyah yada kırmızı diye belirtilir.Tahtanız güzel bir tahta lastikler konusunda çok yorum yapmayacağım ama başka bir lastik arayabilirsiniz.
Koji Matsushita Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2011 Evet dostum o parayı tek tarafa veriyoruz
alpirinko Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2011 Bu durumda çok pahalı olacak :) Başka lastik aramak mantıklı gözüküyor :)
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2011 çin-japonlastikleri 20-30 lira palio çok güzel lastikleri var hep kontrollü yavaş ve spinli spin çekmenizede çok yardımcı olacaktır
Recommended Posts