Guest Safa Aslaner Oluşturma zamanı: 27 Eylül, 2011 Oluşturma zamanı: 27 Eylül, 2011 Arkadaşlar profilimdeki fotoğrafı bir türlü değiştiremiyorum siliyorum yine geliyor yeni foto yüklüyorum yine gitmiyor bi sorunmu var acaba ?
Ertan Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2011 Arkadaşlar profilimdeki fotoğrafı bir türlü değiştiremiyorum siliyorum yine geliyor yeni foto yüklüyorum yine gitmiyor bi sorunmu var acaba ? Foto dosyasının boyu büyükse ondan yüklenmeyebilir. Küçültüp deneyin.
Bora Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2011 Eğer yeni yüklediğiniz fotoğraf sol tarafta görünmüyorsa Ertan abinin de dediği gibi küçültüp deneyin. Görünüyorsa bir süre bekleyin. Bu süre uzun saatler de alabilir. Aynı durumu yaşadım. Resim anca ertesi gün forumda göründü.
Burak86 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2011 Bende zamanında aynı sorunu yaşamıştım sorun fotoğraf boyutunun büyüklüğünden kaynaklanıyor. Fotoğrafınızı paintde yeniden boyutlandır işlemiyle istediğiniz boyutlara getirebilirsiniz.
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2011 evet yeniden boyutlandırmak işe yaradı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap