Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 12 Eylül, 2011 Oluşturma zamanı: 12 Eylül, 2011 Üstteki fotoğraf: Pro 'ların ödül töreni 1. Onur OKTAV 2. Murat ERİŞ 3. Turgut POLAT 4. Hakan KARAKOÇ (isimlerde hata varsa haber verin lütfen) Özcan çok iyi oynayıp kuruluşlar ligi ve kulüp oyuncuları arasından 2. oldu (40 yaş altı) Ben de 40-50 yaş arasında 2. oldum (hepsi tecrübeli kuruluşlar ligi oyuncularıydı) Uğur da çeyrek finale çıktı. Geçen seneye göre oyucu kalitesi oldukça yüksekti. Nerdeyse hiç boş oyuncu yoktu. KKMTSD 'ye teşekkür ederiz. 1
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Bayanlar da ise 1. Duygu (büyük kupalı) ve 3. Figen (diğer kupalı) oldu Bu iki TT-rating üyesi arkadaşımızı kutlarım. 1
ozgur seker Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 hepsine tebrikler başarılarınızın devamını dilerim
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Bende ceyrege ciktim ama olmadi tam disime gore olan bi rakibe yenildim... grupta ve elemede 3 mac yaptim guzel bi turnuva oldu benim adima diyebilirim cok guzel bi organizasyon oldu seyir zevki yuksek maclar izledik kkmtsd ve kocaeli il temsilciligine ozelliklede Murat ERIS abiye cok tesekkurler bi dahaki turnuvalarinda bu sekilde gecmesi dilegiyle...
cagan Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Dereceye giren forum üyelerimizi kutluyorum
KursaD Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Tüm oyuncuları ve seni tebrik ediyorum Hakan abi. Başarılarının devamı gelir inşallah
Bora Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 dereceye giren arkadaşları tebrik ederim. bu arada turnuva olacağı haberini nasıl aldınız?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 izmit'li bir arkadaş son anda haber verdi.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2011 Dereceye girenleri ve turnuvaya renk katan katılımcıları tebrik ediyorum 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap