Dinan SERTEL Oluşturma zamanı: 9 Eylül, 2011 Oluşturma zamanı: 9 Eylül, 2011 Pazar günü oraya gideceğiz. Oynamak isteyen olursa orada görüşürüz.
Burak86 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2011 maçlar cumartesi başlamıyor mu ?
cagan Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2011 Maçlar Fatih Spor Kompleks'inde Burak, karıştırdın sen
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Pazar günü İzmit'teki turnuvaya gidiyoruz. Tanışmayı çok isterdim ama maalesef mümkün değil.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 http://www.kkmtsd.com/ turnuvası Bana da kaydın son gün son anında haber geldiği için ve işte çok yoğun bir ana denk geldiğinden foruma haber veremedim. Ancak bizim arkadaşlara cepten ulaşıp haber verebildim. Özcan ve Uğur ile gideceğim. Tahsin'e de haber bırakmıştım ama o da geç kaldı (kayıt için) Geçen sene 40 yaş altında gençlerle oynayıp 2. olmuştum, bu sene ise 40 yaş üstünde amcalarla oynayacağım, bakalım nesil farkı nasıl etkileyecek.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 http://www.kkmtsd.com/ turnuvası Bana da kaydın son gün son anında haber geldiği için ve işte çok yoğun bir ana denk geldiğinden foruma haber veremedim. Ancak bizim arkadaşlara cepten ulaşıp haber verebildim. Özcan ve Uğur ile gideceğim. Tahsin'e de haber bırakmıştım ama o da geç kaldı (kayıt için) Geçen sene 40 yaş altında gençlerle oynayıp 2. olmuştum, bu sene ise 40 yaş üstünde amcalarla oynayacağım, bakalım nesil farkı nasıl etkileyecek. Nesil farkı, pütür oranında artış olarak yansıyabilir. 1
cagan Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Yaş arttıkça pütür kullanımı da arttığına göre pütür kullanımını azaltırsak gençleşebilir miyiz acep ?
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Yarın fatihteki maçları izledikten sonra spor salonuna geçeceğiz. Ozan abi müsaitsen senide bekliyorum :)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Dinan bey, Haldun Alagaş'a daha önce gittiniz mi bilmiyorum ama masalar çok kötü, file zaten yok gibi... Eğer başka yer imkanı varsa Haldun'dan mutlaka daha iyidir.
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Haldun alagaşa gitmedim. Ozan abi tarif edebilirmisin orayı. Sen gelecek misin ?
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2011 Tamam. Fatihteki turnuvayı izledikten sonra geleceğiz abi oraya. görüşürüz yarın.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap