Burak86 Oluşturma zamanı: 1 Eylül, 2011 Oluşturma zamanı: 1 Eylül, 2011 Bu sene liglerin 1. etaplarının tarihleri belli olmuş süper lig 24-25 eylül istanbul 2.lig 1-2 ekim muğla 1.lig 8-9 ekim ankara
KursaD Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 1. ligde, yeni takımında sana başarılar diliyorum Burak abi. Çıkarın Kaski yi süper lige
Burak86 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 sağol Kürşad. Bizim 2. maç İstanbul ama 2.lig merkezi olmayan yerlere verilebiliyor.
Bora Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 ikinci etaplar belli mi? kasım ayında kemer'de olacak. iyice tatilci yaptılar :)
BurakYalin Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Bu sene 1.ligde çok güzel maçlar olacak özellikle süper lige çıkmak isteyen takımların arasında çok çekişmeli mücadeleler olacağına inanıyorum
Bora Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 sen geç dalganı inanmıyosan aç sor abicim bizde yalan yok. hem 2. etapta cuma günü de var sanırım. burası sizi fazlasıyla ilgilendiriyo ona göre ayağınızı denk alın :)
Bora Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Kime sorayim genç? 0312 311 18 42 haa bu arada maçlara 1 hafta kalsa bile değişiklik yapan bi federasyon yüzünden beni suçlama sonra. elimizdeki son bilgiyi paylaştık :)
Bora Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 ailenizin ajanı iş başında.. 2011-2012 Faaliyet Programı
Bora Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 harcırah vermedikleri için konaklama ücreti ucuz olan yerleri seçiyorlar işte.
Bora Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 her fiyata pansiyon bulunabilir de salonun neresinde olduğu ve ne kadar temiz olduğu önemli. anadolunun bir köşesinden istanbula gelmiş takımın elinde çantalarla sabah 9 daki maçına yetişmek için salon aramasını hayal bile edemiyorum :) üstelik tozkoparan salonu merkezi bir yerde değil. bi de o pansiyonlara pek bulaşmamak lazım bence. geçen türkiye kupasında izmir bb takımına aksarayda pansiyon ararken gördüğümüz manzaralara dayanarak söylüyorum. güneyde ölü sezonda ucuz, temiz ve salona yakın yer bulmak çok kolaydır diye tahmin ediyorum.
BurakYalin Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2011 1.lig maçlarını ayarlasalar bu kadar güzel yerlere veremezler. ne diyeyim inş değişmez. 2.lig maçları her sene olduğu gibi bomba yerlere verilmiş federasyonun antalya ısrarı devam ediyor
Burak86 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2011 1. lig ve süper lig maçlarının yerleri genelde değişmiyor zaten
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap