Guest Aydın Ungan Oluşturma zamanı: 28 Ağustos, 2011 Oluşturma zamanı: 28 Ağustos, 2011 Merhaba "Bayramınızı kutluyorum" Bayram dolayısıyla tatildeyiz.Ancak masatenisinden bu kadar uzak kalmamız mümkün değil.Balçova Belediyesi Termal Spor Kulübü salonunda "BAYRAM TURNUVASI" düzenleyeceğiz..Erkek ve Bayanlarda yaş kategorilerine göre turnuva yapacağız..2 - 3 Eylül 2011 tarihlerinde ve 11.00 - 18.00 saatleri arasında BALÇOVA tt-rating adı altında başlayacak turnuvamızda Madalya,kupa,tişört ve katılım ücreti olmayacaktır.Eğer katılım tatmin edici düzeyde olur ise her ay bu turnuvayı düzenli olarak yapmayı düşünüyoruz.. Herkese sevgi ve selamlar
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2011 Merhaba "Bayramınızı kutluyorum" Bayram dolayısıyla tatildeyiz.Ancak masatenisinden bu kadar uzak kalmamız mümkün değil.Balçova Belediyesi Termal Spor Kulübü salonunda "BAYRAM TURNUVASI" düzenleyeceğiz..Erkek ve Bayanlarda yaş kategorilerine göre turnuva yapacağız..2 - 3 Eylül 2011 tarihlerinde ve 11.00 - 18.00 saatleri arasında BALÇOVA tt-rating adı altında başlayacak turnuvamızda Madalya,kupa,tişört ve katılım ücreti olmayacaktır.Eğer katılım tatmin edici düzeyde olur ise her ay bu turnuvayı düzenli olarak yapmayı düşünüyoruz.. Herkese sevgi ve selamlar inşallah istediğiniz düzeyde katılım olur ve her yıl tekrarlanır..
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2011 inşallah istediğiniz düzeyde katılım olur ve her yıl tekrarlanır.. Merhaba Çok teşekkür ederim.Hakan Kırık beyin tt-rating turnuvasını BALÇOVA da devam ettirmeyi düşünüyorum.Bu ilk denememiz olacak eğer başarırsak Her ay düzenli yapmak istiyorum. Sevgi ve selamlar
Burak86 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2011 Ankaradaki arkadaşlara duyurulur. Bizde yapsak mı ?
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2011 Güzel olur umarım. Turnuva günü oradayız.
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2011 Merhaba Turnuvaya katılmak isteyen oyuncularımız..Adı ve Soyadı, Yaş ile Cinsiyet bilgilerini en geç 1 Eylül 2011 Perşembe gününe kadar aşağıdaki e-mail adresime bildirmeleri veya cep ile bana ulaşmaları gerekmektedir ayungan@gmail.com 0555 834 63 33 sevgi ve selamlar
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Merhaba Turnuvamız 2 Eylül Cuma günü ( yarın ) saat 11.00 de başlayacak.Balçova Spor Kompleksi.Otobüs ile gelecek olanlar 169 No 'lu otobüse binmeleri halinde son durak olan spor kompleksinin önünde inebilirler. Herkese sevgi ve selamlar
Bora Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2011 kolay gelsin aydın abi. katılacakları ve dereceye girecekleri şimdiden tebrik ederim :)
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Merhaba Teşekkür ederim Bora kardeşim..Bugün ferdi karşılaşmaları tamamladık.Sonuçlar şöyle: 1.AHMET ARK 2.Murat ERİŞ 3.BARIŞ ONUR 4.AHMET SELANİK.. Kızlarda katılım olmadığı için Balçova Termal Spor Kulübü oyuncuları kendi aralarında oynamak zorunda kaldılar. 1.ECE AZMAN 2.GİZEM YILDIZ 3,BUSE İSLAM 4.SALİHA KAYA 3 Eylül 2011 Cumartesi (yarın) çiftler maçlarımızı yapacağız.Önemli olanın top oynamak ve tanışmak üzerine biraraya geleceğimiz bu tür turnuvaları daha düzenli ve kalıcı hale getirmeye çalışacağız.Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Merhaba Bu arada genç oyunculardan Barış Onur gelecek vaadeden bir yıldız..Eksikliklerini de giderir ise önü açık.Dinan da çok iyi bir oyuncu .Tipik maç adamı.. Yarın ki maçlardan sonra daha iyi tanıma fırsatım olacak. Selamlar 1
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Teşekkürler hocam. Kolumda kasılma olmasaydı daha güzel olacaktı. herkese slmlar.
barış1234 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 hocam barış onur değil barış mutlu :DDD
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 hocam barış onur değil barış mutlu :DDD Merhaba Özür diliyorum..Evet Barış Mutlu ..Başarılarının devamını diliyorum selamlar
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Önce Ramazan ayı arkasından bayram tatili derken masatenisinden uzak kaldığımız şu günlerde Aydın Hocamın düzenlediği turnuva ilaç gibi geldi valla.Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim.
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Önce Ramazan ayı arkasından bayram tatili derken masatenisinden uzak kaldığımız şu günlerde Aydın Hocamın düzenlediği turnuva ilaç gibi geldi valla.Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim. Aydın Hocam bu arada bende gelecek vadeden veteran oyuncu olmuyor muyum ya.
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2011 Merhaba Hiç şüphem yok ki iyi bir veteran oyuncusu olacaksın.Hücumu düşündüğün zaman oyunun daha güven verici görünüyor.Kontrol ve defansif yanın da var.Bunların kombinasyonunu doğru birşekilde maç antremanları ile pekiştitirsen sorunun kalmaz. Selamlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap