cagan Oluşturma zamanı: 26 Ağustos, 2011 Oluşturma zamanı: 26 Ağustos, 2011 Kandil, dini bayram, ulusal bayram, doğum günü gibi özel günler için bir başlık oluşturayım dedim. En azından her bayram yahut özel günde yeni konu açılmamış olur, böylece tüm mesajlar tek başlık altında toplanır. Mesela üyelerin doğum günlerinde tek tek başlık açılamayacağı için hatırlayan üyeler bu başlık altından kutlayabilirler. (Foruma bir de doğum günü takvimi istiyoruz Ertan abi ) Konu açılmış ama bu başlığın da açılması vesilesiyle burdan da kutlayayım. Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun, tüm dualarımız kabul olsun efenim. not: Konu asılabilirse herkesin okuması ve mesaj yazacağı zaman konuyu bulması kolaylaşır.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2011 'Kadir Gecesi'nde yeryüzüne o kadar çok melek iner ki yeryüzü onlara dar gelir.' hayırlı kandiller
cagan Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2011 Hepimizin Ramazan ve 30 Ağustos Zafer Bayram'ı kutlu mutlu olsun efenim, nice bayramı birlikte geçirmek dileğiyle 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 İyi Bayramlar, Çikolata ve tatlıları fazla kaçırmayalım
Bora Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 Çikolata ve tatlıları fazla kaçırmayalım fazlaları adresime yollayabilirsiniz. kargo benden. ayrıca 5 kilo yollayana 1 çin lastiği veriyoruz. çikolata denince sapıtıyorum kusura bakmayın
emmi Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2011 Herkesin Bayramını kutluyorum.Ayrıca iyi masatenisi 'si oynamalar
KursaD Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2011 Foruma bir de doğum günü takvimi istiyoruz Ertan abi Bu fikir çok hoşuma gitti
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap