cagan Oluşturma zamanı: 25 Ağustos, 2011 Oluşturma zamanı: 25 Ağustos, 2011 Acaba masa tenisi sporu ile ciddi olarak ilgilenen ünlü var mıdır diye merak ettim ve nette araştırmaya koyuldum. Birkaç örnek dışında pek bir şey bulamadım maalesef. Bizim ünlüler olmasa da yabancı ünlülerin masa tenisi oynarken çekilmiş resimlerinin bulunduğu bir site buldum. Büyük ihtimalle çoğu ''pinpon'' oynuyor ama olsun, yine de güzel görüntüler..İşte link; http://www.celebritiesplayingtabletennis.com/
KursaD Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2011 Güzel bi konu Çağan abi. Bende bu konu hakkında bi kaç video buldum. Arsenal'in forvet oyuncusu Robin Van Persie hem Darius Knight la bi maç yapıyo. Darius Knight bunu Tufan hocanın tabiri ile iyice bi yamultuyo sonrada geçip çoklu topla antreman yapıyo. Buyrun linkler
Burak86 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2011 maçını beğenmedim ama çok topu benden iyi yapıyor
bsg18 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Kasım, 2011 Bu arala Başbakanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan`da oynuyor.Baya bi geliştirmişler kendilerini.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap