smetmusti91 Oluşturma zamanı: 3 Ağustos, 2011 Oluşturma zamanı: 3 Ağustos, 2011 Buraya pencere olarak koymaya çalıştım ancak olmadı Bulgaristan'ın Albena adlı yerleşim yerinde Uluslararası bir turnuvadaydım , oradaki telefonumla çektiğim videoyu sizlerle paylaşmak isterim. www.youtube.com/watch?v=CoLt2T0ZWKU
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Videoyu sayfaya pencere olarak ekleyen bora bey'e teşekkürler 1
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2011 hakem arkadaşım oluyor benimde keşke bende gidebilseymişim... bogaziçi üniversitesi nin düzenlediği bi turnuvada tanışmıştım bulgaristan dan gelmişlerdi kafile olarak boyle turnuvalara katılman çok iyi güzel ortamlar oluyo gerçekten paylaşım için teşekkürler samet...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2011 Teşekkürler emre :) turnuva bu sene çok daha güzeldi gerçekten , ben gruptan çıktım ama elemede başarılı olamadım malesef...Videoyu beğendin umarım;telefonla bu kadar.. 1
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2011 Teşekkürler emre :) turnuva bu sene çok daha güzeldi gerçekten , ben gruptan çıktım ama elemede başarılı olamadım malesef...Videoyu beğendin umarım;telefonla bu kadar.. Olsun hiç yoktan iyi
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap