Ersun Oluşturma zamanı: 2 Ağustos, 2011 Oluşturma zamanı: 2 Ağustos, 2011 Forum üyelerimizden Bursa mızın gururlarından, Özgür Şeker kardeşimiz,TS1 alanında Türkiye 7.si olmuş olup,kendisini canı gönülden kutlar,başarılarının devamını dilerim.. Not: Geçenlerde beraber antrenman yaptık ama birşey söylemeyecek kadar mütevazi olan Özgür kardeşimi tekrar tebrik ederim..Ben de Bursa Meb in sitesinden öğrendim..Selamlar.. Link: http://www.bursameb.gov.tr/haberdetay.aspx?id=605 3
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Vay vay vay!... Bravo Özgür. Hem başarından dolayı, hem de mütevaziliğinden dolayı. Seninle gurur duyuyoruz. Artık üniversiteler arası turnuvalarda da masa tenisi başarılarını bekliyoruz :) 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2011 Yürü be ÖZGÜR Helall ! 1
Guest ktm Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Haberin güzelliğine bir bakın...Tebrik ederim Özgür Şeker... Başarılarının devamını dilerim.. Ktm 1
ozgur seker Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 utandım şimdi ya.... . teşekkürler herkese. başarımı çalışma aralarında sık sık masa tenisi oynamama borçluyum 5
Guest ktm Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 utandım şimdi ya.... . teşekkürler herkese. başarımı çalışma aralarında sık sık masa tenisi oynamama borçluyum Bende utandım bak şimdi ne yazacağımı şaşırdım....MAŞALLAH... Birde şu tahta lastiği başarılı olmanın içine sokmasaydın tadından yenmiyecekti ya.. (şaka diyeyimde tahta lastik konusunda sonra bellimi olur birden beni topa tutarlar..sizinde bu güzel başarınızı gölgelerim diye korku verdim) ktm
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Bende utandım bak şimdi ne yazacağımı şaşırdım....MAŞALLAH... Birde şu tahta lastiği başarılı olmanın içine sokmasaydın tadından yenmiyecekti ya.. (şaka diyeyimde tahta lastik konusunda sonra bellimi olur birden beni topa tutarlar..sizinde bu güzel başarınızı gölgelerim diye korku verdim) ktm
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 helal be kardeşim içimizden birinin bu dereceyi yapması bana bile gurur veriyor ne kadar tanımasamda özgürü gururlandım gerçekten 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Ben Sporcunun Zeki Çevik Ve Aynı Zaman Da Ahlaklı Olanını Severim. Gazi Mustafa Kemala Atatürk... Gönülden Tebrikler büyük bir başarı. 1
ongun Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2011 Tebrik ederim. Başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim. Artarak dediysem gidip de okuyacağınız fakültenin 77.si olmayın sakın. Ben sizden birincilik beklerim. 1
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2011 biraz geç öğrensemde dahada geç olmadan tebrik ediyorum.başarılarının devamını dilerim.bende aynı şekilde gururlandım.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2011 Özgür kardeşim seni kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap