erkan.kurtis Oluşturma zamanı: 27 Temmuz, 2011 Oluşturma zamanı: 27 Temmuz, 2011 Yıldız Teknik Üni. Davutpaşa Kampüsü Civarlarında Masa tenisi partneri arıyorum...
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 28 Temmuz, 2011 Zeytinburnu UPS-Spor Kompleksi var, yer olarak size uygun ise bekleriz. Yalnız, Ramazan Dolayısı ile kapalı, Eylül ayından itibaren tekrar hizmete girecektir.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2011 yasincim bende partner arıyorum nerde bulacam bilgi versene bana akşam dokuzdan sonra iftardan sonra yani
Guest ktm Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2011 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2011 yasincim bende partner arıyorum nerde bulacam bilgi versene bana akşam dokuzdan sonra iftardan sonra yani Bu ne sevgidir böyle.. hızına yetişmenin mümkünatı yok.. Nöbetçi ..........Doktor....Eczane...( Masatenisçi---------Tahsin ) Maşallah nazar değmesin.. ktm
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2011 abi ne yapalım kurtarmıyor bi,zi birkaç maç forum buluşmasındaki gibi herkes bıktı maç yapmaktan ben doymadım oynamaktan işte araya ramazan girince biraz frene bastım ister istemez sağda solşda bir kafe olursa hani, el eskimesin diye buarada seni nasıl görecem özledik valla yalan yok ups te ilk iki hafta gördüm ondan buyana yoksun abiya
Guest ktm Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2011 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2011 abi ne yapalım kurtarmıyor bi,zi birkaç maç forum buluşmasındaki gibi herkes bıktı maç yapmaktan ben doymadım oynamaktan işte araya ramazan girince biraz frene bastım ister istemez sağda solşda bir kafe olursa hani, el eskimesin diye buarada seni nasıl görecem özledik valla yalan yok ups te ilk iki hafta gördüm ondan buyana yoksun abiya Sevgili Tahsin....doğru söylersin bir türlü fırsat bulamadıkda gelemedik bahanesi uydurmıyayım...........işin aslı birtürlü gelmedik.... Hani rakipler hafif geldide oyunum gerilemesin diyemi gelmiyorum diyede düşünmüyor da değilim... İşin şakası diyelim linç edilmeden..Hep aklımda bakalım nezaman düşeceğim... Kendinize iyi bakın... ktm
Emre Kaya Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2011 Yıldız Teknik Üni. Davutpaşa Kampüsü Civarlarında Masa tenisi partneri arıyorum... Buldun 0 530 962 78 06 :)
erkan.kurtis Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2011 Buldun 0 530 962 78 06 :) Tam olarak nerde kalıosun Emre Yıldızda mısın ?
karaahmet Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2011 Radarın yanı Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi 0536 548 80 08 İsmail Bey
mustafatepe Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2012 http://www.masatenisisalonu.com/masatenisisalonu/ http://www.ivtta.org/
pplhntr Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2012 bayrampaşa spor kompleksinde akşamları oynayacak partner arıyorum. ilgilenen olursa www.facebook.com/cihansenyuz adresinden iletişim kurabilirler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap